![]() |
arkdslar bence dıatta dan ıyıdır hemde yabancı kontenjanını bole oyuncularla doldurmasınlar dıatta yerıne bakı yeterlıdır gonderın gıtsın |
diatta bu takımda yer alabiliyorsa baki neden bulmasın Baki herşeye rağmen güvenilemeyecek bir oyuncu.Pimi çekilmiş el bombası misali her an beşiktaşı yakabilecek potansiyelle oynuyor. |
Diattadan iyi olduğu kesin yazık kaçan puanlara özellikle diaattanın hatalarından(galatasaray ve marsilya deplasmanı):( |
Ellemeyin BAKIDINHO\'mu :D:D:D Süperdi gerçektende..! |
baki oftaş maçındada fena değildi akşam da iyiydi umarım böyle devam eder. |
Bakiyi her nekadar beğenmesemde,beşiktaşta oynayacak düzeyde olmadığına inansamda dünkü futbolu için tebrik etmek gerek.Lig başladığından beri hiç forma yüzü görmedi ve en kritik iki maçta forma giydi.İkisindede başarıyla oynadı.Helal olsun ona.Çok iyi nyetli biri olduğunu,beşiktaşta oynamak için herşeyini vereceğini herzaman söylüyorum.Ama dünkü oyununa rağmen kapasitesinin beşiktaşta oynayacak düzeyde olduğuna hala inanmıyorum...Bozuk saat bile günde bir kez doğruyu gösterir mantığıylan; bakinin herzaman böyle bir performans sergileyecğine inanmıyorum... |
ilkonbir,onaltı,asil,yedek farketmez ki Çünkü o adı ile sanı ile Kel Baki |
baki geldi geleli n güzel oyununu çıkardı dün akşam.topun ağzına konunca gözleri açıldı heralde..bide pas vermeyi öğrense yapacak bişiler ama topu iyi kullanmasını öğrenmeli |
zzzzZZZZzzzz bence bakının bjk yerı yok bunu artık anlamaları lazım bakı bı mac bılemedın 2 mac ıyı oynar bıze bı sezon oynayacak adam lazm... |
bakiyi hiç böle görmemiştim.:D:D |
Türkiye`de Saat: 05:19 . |