![]() |
Kalbini kırdılar Marsilya karşılaşmasında oyundan alınırken ıslıklanması ve üzerine çakmak atılmasıyla şoke olan Rico ayrılmaya kararlı. BURADA DURAMAM Beşiktaş, çarşamba günü oynadığı Marsilya maçını kazanırken, yıldızı Ricardinho'yu kaybetti. 2. yarıda oyundan alınırken ıslıklanıp üzerine çakmak atılan Ricardinho "Bu olaydan sonra artık burada duramam" dedi. SAHİP ÇIKMADILAR Başta Bobo olmak üzere takım arkadaşlarının destek vermeye çalıştığı Ricardinho, "Ben her zaman sahada elimden geleni yaptım. Buna karşılık üzerime çakmak atılırken bana kimse sahip çıkmadı" dediği öğrenildi. |
yol parani ben vereyim hemen git |
Başta Bobo olmak üzere takım arkadaşlarının destek vermeye çalıştığı Ricardinho, "Ben her zaman sahada elimden geleni yaptım. Buna karşılık üzerime çakmak atılırken bana kimse sahip çıkmadı" dediği öğrenildi. Valla rico herşeyi diyebilirsin ama bunu demeye hakkın yok.Sahada elinden geldiğini yaptığını söylüyorsun ama biz hiçbir kıpırdama göremiyoruz sende.Hemde 2 sene boyunca.2 sene boyunca taraftardan tek bir çıt gelmedi sana.Rico paşadır dedik açılacaktır dedik hep güvendik.Ama sen bu güveni hep boşa çıkardın.Daha neyapalım yanii...Yollarımızın ayrılması her iki taraf içinde hayırlı olacaktır.Devre arasındamı sezon sonundamı bilemem... |
Bu adam gelmeden önce daha iyiydi.Frikikten gol falan atıodu ama bizde icraat yok kocaman 2 sene boşuna geçirdin benece ilk gelen teklifte git...Bay bay Rico ... |
yolun açık olsun paşam. |
ya böyle şeyler niye yapıldı ya şimdi ne güzel adamdı...şimdi biiz bu adamdan nasıl güzel bir oyun bekleyelim ki... |
anca gidersin... |
biletini almışlarmı bari:D |
haksızlık yapıyosunuz.Geçen sene delgadonun yokluunda takımı şampiyonlua oynattı.delgado naaptıı.. |
git gideceksen bekleme farklı değilsin sende !! |
Türkiye`de Saat: 15:56 . |