![]() |
Porto'ya akın var BEŞİKTAŞ camiası Porto maçının hazırlıklarına şimdiden başladı. Camianın köklü oluşumlarından Grup Siyah Beyaz, Porto deplasmanı için 180 kişilik THY uçağı kiraladı. Pazartesi gidiş, çarşamba dönüş olan Porto programının paket ücretinin 650 euro olduğu kaydedildi. |
Porto'ya özel uçak kalkacak Onemli bir mac Taraftar destegi ne kadar cok olursa o kadar iyi olur |
İşallah hayırlı sonuç alıp dönücekler gidebilenler. |
heryerdeyiz... |
Gidenler inşallah yüzlerinin akıyla dönerler. |
bune len 650 euro kazikliyorlar resmen adami ben fransadan istanbula geldim marsilia taraftari ile toplam 130 euro uçak maç bilet'i ve oto bus içinde... |
kardeş, otel durumu falan çok farkediyordur herhalde. Şartlar önemnli bu tip şeyerde 150 dolarada gelebilir 650 dolarada 1650 dolara da gelebilir tercihler belirleyici olur. |
Valla burda paranın lafı bile olmamalı zaten.Neyse vereceksin...Çok kritik bir maça çıkıyoruz,yönetiminde futbolcular gibi bu maça konsantre olması lazım.Birlikten gün doğarmış...Bu da iyi bir uygulama olmuş yönetim adına... |
Alıntı:
|
klüp uçak kaldırablir aslında 30bin dolar lık bir kalkış ücreti war.bnce kazık 500euro ya gidip gelebilirler.otelde içinde.bi kere deplasmana gittim oda trabzonspor deplasmanıydı ama yakında bütün deplasmanlara gidicem:D üni ye gitmem engellenemez:D |
Türkiye`de Saat: 04:48 . |