![]() |
büyük oynamayan büyük kazanamaz Bence büyük takımın kücük hocaları olmamalı.Herkes beğeniyo olabilir sayın Sağlam'ı ama bence Beşiktaşımıza yetebilecek kapasitede değil. Yine 4-5 senedir olduğu gibi '' Burada BJK Konuşmak Yaasaktır'' levhasını asmak istemiyorum.Ne yapmak istediğini çözebilmiş değilim hala Ertuğrul Hocanın.Dün yine kenarda bi hiquen oturruken Batuhanın oyuna girmesi onun ne kadar geniş düşündüğünün kanıtı sanırım. Olmuyo hocam olmuyo bence samsunsporda Kayserisporda hocalık yapmıyosun burası staj yapabilceğin biyerde değil. Rıdvanın durmunu görüyosun Fenerde staja başadı seninde ööle olmanı istemem.... |
Bu yaşta, bu kariyerle büyük takımlara giden her hoca küçük hocamı oluyor ozaman?Alex ferguson m.unitede,arsen wenger arsenale geldiklerinde büyük takımın küçük takım hocası şeklinde durmuyormuydu.Doğuştan büyük hoca olmadılar herhal!Del bosque dünyanın en iyi teknik adamlarından biriydi.Bize geldi adama futbolu bilmiyor dediler yahu.Böyle bir ülkede yaşıyoruz biz...Ertuğlul hoca inş. bu sezonu en küçük hasarla kapatır ne diyim.Böyle gözüküyor çünkü gidişat.Taraftardan gelen destekde yavaş yavaş çekiliyor herhal.Yönetimin zaten neyapacağı belli...Yazık olacak ertuğlul hocaya... |
ee bu adamlar nasıl teknik direktör olacak staj mtaj bir büyük takımdan başlayacaksın ki adam olasın teknik direktör olasın bu kadar basit |
bence ertuğrul hoca iyi ama oyuncular we yönetim değişmeli yönetim istifa bence demirören stajını bizde yapmaya çalışıyo bi bildiği yoık bu adam ların bütün suç gelen teknikdirektör gruplarında hep bence YÖETİM İSTİFA |
Arkadaşlar konu açarken forum estetiğini göz önünde bulunduralım. büyük harflerle açmamaya özen gösterelim. |
Alıntı:
|
Her yıl hoca değiştiriyoruz. hatta 1 sezonda 2 hoca değiştirdiğimizde oluyo. Sizce suç hocalardamıydı? Kusura bakmayın ama sir alex fergusson dahi gelse bizde en fazla bir sezon durabilir. Tabi biz bu kafadayı değiştirmediğimiz sürece. Ertuğrul Hocaya destek olmak beşiktaşın menfaatine olacaktır. Tabi bu benim görüşüm. |
rize artık 10 kişiyle kapanmış,beşiktaş havadan oynuyor,doldur boşalt,büyük ihtimal batuhanın boyundan faydalanmak istedi,ama benim gözlerim de higueni aradı |
futbolcu topu ağlarla buluşturamadıktan sonra herşey boş.Teknik direktör Ertuğrul hoca değilde başka bir isimde olmuş olsaydı, şu anda yine eleştiriliyor olcaktı. Sene başında yapılan yanlış ve eksik transfer hamleleri Bugünkü tabloyu doğurmuştur .Son vuruşlarda etkili bir oyuncu olmuş olsaydı çok farklı yerde bulunacaktık. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Takımda ruh olacak birazcık hoca napsın çıkıp kendisimi oynasın..! |
ertuğrul yanlış yolda onun yaptıgı hocalıgı bende yaparım elbette hocanın arkasanda dyracagız arkasında durmak onu eleştirmemek anlamına mı geliyor yanlış futbolcularla yol alıyor ve bunu kendi seçiyor aldıgı yabancıların hepsi kulübede yanında oturuyor helal sana ertuğrul hoca |
Türkiye`de Saat: 13:16 . |