Buelent01 | 04-12-2007 03:21 | Alıntı: veyselyavas1903´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 503344)
Beşiktaş 2---Liverpool1 :
Bjk li arkadaşlar:Helal olsun hocama be ertuğrul hoca gibi hoca yok helal olsun işte böyle hep devam
ya şu adamı çok seviyorum dürüst nasıl yendik liverpool u be
Beşiktaş 2--- Marsilya 1(5 gün önce)
Tamam ya ertuğrul hoca bu takımı götürür.Helal olsun ocam devam böyle...
Beşiktaş 1--Rize1(Dikkat edin yenilmedik)(DÜN)
Yuh be hocam bu nedir ya böyle takım mı oynatılır
Ya bu hoca ile olmayacak aha buraya yazıyorum.
Hoca hemen gitmeli... AYIP ARKADAŞLAR NE DEĞİŞTİ SİZ DEĞİLMİYDİNİZ LİVERPOOL U YENDİĞİMİZDE DESTEK VEREN SİZ DEĞİLMİYDİNİZ MARSİLYA YI YENDİĞİMİZDE HELAL HOCAYA DİYEN DÜN FORUMDA YORUMLARA BAKTIM HOCAYA HELAL OLSUN DİYENLER BUGÜN GİTSİN DİYOR YAZIK VALLA HEMDE ÇOK YAZIK SİZ BÖYLE YAPTIKÇA ERTUĞRUL HOCADAN HİÇBİRŞEY BEKLEMEYİN... ERTUĞRUL HOCAYA GÜVENİYORUM TECRÜBESİZ... TECRÜBESİZLİKLER YENİLDİKÇE TECRÜBE KAZANMAZMI BEN HOCAMA GÜVENİYORUM SONUNA KADAR HEP DESTEK TAM DESTEK... |
Kusura bakma da bence bos yazmissin,Bunlari yazmisken böyle davrananlarin kim oldugunu da yazsaydin da tezini kanitlasaydin bari..
Bazi arkadaslar Hoca yi tutar bazilari elestiri bu herkesin hakkidir.Insanlari resmen döneklikle suclamissin ama burda cogu kimse günlük zaferlerden ileriyi düsünmek icin ilham almadi benim gibi..
Burasi BESIKTAS tecrübeden falan bahsetmissin de hatirlatayim TECRÜBE kazanilacak takim BESIKTAS degil.Burasi kazanilan tecrübelerin kullanilacagi ve en az hata yapilacagi yerdir...Her türlü elestiriye ragmen benim izlenimim taraftarin yine de ERTUGRUL a saygi duydugudur.Eziklerin kötü sonuc aldigi bir macin sonrasina bak bakalim onlarin hocalari mesele FELDKAMP yenilgisiz lider oldugu halde bu kadar elestiriliyor.ERTUGRUL da sonucta SOM ALTINdan kaplanmamis tabiki elestirilecek.Sezon basindan beri söyle rahat rahat bir mac izleyemedik ya ayiptir bu kadar eziyet yapilmaz taraftara.. |