![]() |
'Sonuna kadar Beşiktaşlıyım' Kara Kartal'ın Brezilyalı golcüsü Bobo, kulübün resmi yayın organı Beşiktaş Dergisi'ne evinin kapılarını açtı. 4.12.2007 Kara Kartal’ın Brezilyalı golcüsü Bobo, kulübün resmi yayın organı Beşiktaş Dergisi’ne evinin kapılarını açtı. Eşi Raquel ve 2.5 yaşındaki kızı Julia’yla soruları yanıtlayan Sambacı, “Taraftarların bize karşı olan sevgi gösterilerinde çok duygulanıyorum, tüylerim diken diken oluyor. Bana kalırsa bütün futbol hayatımı Beşiktaş’ta geçirebilirim. Kolay bir çocukluğum olmadı. Kızım Julia’nın eksiksiz bir hayat sürmesi için çalışıyorum” diye konuştu. |
Böyle diyen çok oldu..hepimiz bobo'yu seviyoruz! beşiktaş için emek veriyor gerçekten..umarı sözde kalmaz! |
'Sonuna kadar Beşiktaşlıyım' 'Sonuna kadar Beşiktaşlıyım' http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/im...o_aile0412.jpg Kara Kartal'ın Brezilyalı golcüsü Bobo, kulübün resmi yayın organı Beşiktaş Dergisi'ne evinin kapılarını açtı. 4.12.2007 Kara Kartal’ın Brezilyalı golcüsü Bobo, kulübün resmi yayın organı Beşiktaş Dergisi’ne evinin kapılarını açtı. Eşi Raquel ve 2.5 yaşındaki kızı Julia’yla soruları yanıtlayan Sambacı, “Taraftarların bize karşı olan sevgi gösterilerinde çok duygulanıyorum, tüylerim diken diken oluyor. Bana kalırsa bütün futbol hayatımı Beşiktaş’ta geçirebilirim. Kolay bir çocukluğum olmadı. Kızım Julia’nın eksiksiz bir hayat sürmesi için çalışıyorum” diye konuştu. |
Şeyy..yine bişe dicem; bu başlığı da Pritt açmıştı :D |
Seviyorum seni BoBo =) |
sende 2. pascalımız ol bobo oda yüreğiyle oynayan topçumuz helal olsun |
helal olsun boboya yardim etcek düzgün forvet yokki adam ne yapsin her mac sadece bobomu kurtarcak |
bravo bobo... |
walla bizde 3-4 sene daha oynasan bu şekilde yeter bize:D |
bobo gibisi varmmı ya bobo-tello-delgoda..... |
Türkiye`de Saat: 01:43 . |