![]() |
Hadi ordan daha neler ... |
Yuh artık ya neyin şikesi tarihe geçtik be kim böyle bişeye evet der ayrıca bizim iddaamız varken ne diye yatalım? |
bu ne yaa bole sacmalık ılk defa duydum |
bellli olmaz bu işler satan oyuncular olabilir diatta gibi hakan gibi.... |
yok bea doğru değildir bu..! |
yha bazı ezıklere konu açmayın yhaa bosverın böle sylerı sonra sız bolesnz bölesızn dıorlar adamı ayar edıyrlar YOKTR ÖLE 1 SEY BIZ YEDIK 8 TANE BIZDE ATARZ kımene !!! SEVİNMEK İÇİN SEVMEDIK.... |
UEFA nın standart incelemelerinden biri... skor farklı olsun ya da olmasın birçok maçta inceleme yapılıyor. |
Olmaz böyle şey yav bence eziklerin parmağı var bu işte uefa da ki adamları vasıtasıyla bir işler karıştırıyorlar . Adamları kim diye sormayın onu herkez biliyor tanıyor eski türkiye fener federasyonu başkanı levent bıçakçı . Allahım alay konusu olduk önüde gelen ezik dalga geçiyo şikeciler diye. Ayrıca haberturk.com da konuyla ilgili haberin altındaki yorumlarda ezikler tarafından kulübümüze ağır hakaret ediliyor. Demirören uyuma klübe sahip çık. |
sadece bi şüpe kesinlikle olacağına inanmıyorum |
yıldırım demirörenin olduğu yerde ben herşeye inanırım.çünkü böyle şeyler insanlık onuru ile ilgilidir.insanlık onuru olmayan insan(!!) herşeyi yapar yaptırır. |
Türkiye`de Saat: 03:04 . |