![]() |
Beşiktaş'ta Batuhan krizi Beşiktaş'ta Batuhan kriziSağlam'ın kadro dışı bırakılan Batuhan'ı tekrar kadroya alması gerginlik yarattı. 05.12.2007 14:13http://www.haberturk.com/kuturesim/batuhannaaa.jpgFenerbahçe maçından sonra yönetim tarafından kadro dışı bırakılan Batuhan'ı teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın hiç bir yöneticiye haber vermeden geçtiğimiz hafta oynanan Rizespor kadrosuna aldığı ve bu nedenle problem yaşandığı ortaya çıktı. Beşiktaşlı Yöneticiler "Disiplinsiz davranışları sebebiyle Batuhan'ı kadro dışı bıraktık. Hem PAF takımda yaptıkları hem de A takımda sergilediği tavırlar hiç hoş değildi. Hocamızın bu futbolcudan yararlanmak istemesi gayet normal ama bunu bizimle paylaşması gerekiyordu. Kadroya alınmasını en son bizim öğrenmemiz etik olmadı" şeklinde konuştukları öğrenildi. Lig TV |
bırakın artık bu çocuk üzerinden Beşiktaşımı karıştırmayı.kolpa lig tv |
basın kolpa onu biliyoruz zatende..bu batuhanda gerçekten sıkmaya başladı artık..bi anadolu kulübünde kiralansa 1-2 sene iyi olur diyorum..kıymetini anlar belki bişeylerin.. |
hangi yönetici karışıklık olsa bile çıkıp söyler ki bunu? komik ya :D isim bile vermemiş gerizekalı basın..veremezler tabi! |
bıkmadınız mı yalan haber yazmaktaN? |
yuh yani bu basının işi gücü yok mu yahu beşiktaş için ne kadar kötü haber varsa itina ile uyduruolar |
onu bunu gecin de, bu batuhana bos mukavele yapip bi temiz dövmeli, ardindan da varsa siirt jet pas ya verip bi güzel sark hizmeti yaptirmali. Ancak götü büyütmeyi biliyor dürzü. Manchester City istiyormus da, Kral yapmayacaksin, kral olacaksin mis da. Gercekten bu bebe bu lafi dedi mi??? Gicik oluyorum ben bu sipaya!!!! |
Bize karşı yanlı yayınlar yapılmayadevam ediliyor.' |
basına bakarak söylemiyorum ama batuhan bencede karaktersiz biri.demedi demeyin. çok yakında gerçek kimliği ortaya çıkar. |
bu basının anasını babam kovalasın |
Türkiye`de Saat: 20:02 . |