![]() |
Kara Kartal'da Ricardinho Lizbon yolcusu Ricardinho'nun Sporting Lizbon takımına gideceği belirtildi. 6.12.2007 Beşiktaş’ın bir türlü bekleneni veremeyen Sambacı’sı Ricardinho’nun devre arasında Sporting Lizbon takımına gideceği belirtildi. Brezilyalı yıldızın kulüpten aldığı 1 milyon 750 bin Euro’luk yıllık ücretten kurtulmak isteyen yönetimin bu oyuncuyu Portekiz ekibine bedelsiz vereceği öğrenildi. Hafta içinde yaşadığı talihsiz sakatlık nedeniyle devreyi kapatan Rico Paşa’nın bu gelişmenin ardından bir daha Siyah-Beyazlı formayı giyme ihtimali çok zor olarak görülüyor. |
by by ben bu adamdan birşey beklemiyorum artı geçen seneki fb maçındaçok şey beklemiştim yediği dayqağın acısını çıkarır demiştim ama korktu tırstı herif gitisn ne yaptki geldiğinden beri alexin 10 biribile olamaz |
güle güle... |
engüzel dünyanın en iyi futbolcularındna biri diye getirilen adam bedelsiz veriliyor şahane bi olay. |
tutmak hataydı |
olmadı rico paşa yaaaa:(:(:(:( |
ricardinho bizde başarısız olmuş olabilir ama bence bi yetenek...bedelsiz verilmesi yanlış..kulübün çok fazla borç yükü varken böyle durumlarda futbolcuların gönderilmesi yanlış.. |
defolsun gitsin bide taraftara laf soyluyo marsilya macında ıskıllandı diye. elimden geleni yaptım demiş. bi futbolcu yuruyerek nasılk elinden geleni yapmıs olur anlamıyorum. diattayıda yollasalarda kurtulsak |
yolun açık olsunnn rico paşa insanlığına adamlığına lafımız yok ama keşke senden beklenenlerin birazını yapsaydından sende unutulmayanlar arsına girseydinnnn |
Juan fran geldi bedavaya gitti,ailton geldi bedavaya gitti,şimdide rico paşa bedavaya gidiyor.Harikayız valla ne diyim...Ne koparsak kardır yapalım bare enazından 1 milyon dolar falan alalım yaw! |
Türkiye`de Saat: 02:14 . |