![]() |
Beşiktaşlılar Derneği'ne saldırı Beşiktaşlılar Derneği'ne saldırı Ankara'da bulunan Beşiktaşlılar Derneği A.Gücü taraftarı olan bir grubun saldırısına uğradı. 06.12.2007 14:04http://www.haberturk.com/kuturesim/besiktaskucuk.jpg Hoşdere Caddesi üzerinde bulunan Anadolu Beşiktaşlılar Derneği, saldırıya uğradı. Kimliği belirlenemeyen ancak Ankaragücü taraftarı olduğu iddia edilen saldırganların, dernek binası içine girdiği ve içeride hasara yol açtıkları öğrenildi. Saldırganların, ortalığı dağıttıkları, dernek camlarını kırdıkları ve dernekte bulunan televizyonu parçaladıkları ifade edildi. Sabah saatlerinde derneğe gelen yetkililerin, derneğin içinde içki şişeleri ve masanın üzerine bırakılmış Ankaragücü atkısı buldukları bildirildi. Dernek yetkilileri, bundan yaklaşık 2 ay öncede dernek binasının duvarına bazı kişiler tarafından sprey boyayla Ankaragücü'nü temsil eden şekiller yapıldığını söyledi. Ankaragücü'nün kardeş kulübü Bursaspor'un Beşiktaş ile yapacağı maç öncesinde gelişen bu olayın ardından emniyet güçleri soruşturma başlattı. İHA Kaynak :Beşiktaşlılar Derneği'ne saldırı - HABERTÜRK - Türkiye'nin En Büyük İnternet Gazetesi |
Ne kadar serefsiz hayvan bunlar yaa...Elbet birgün bunların hesabını verecekler.Ozaman görecem ben onları... |
onun bunun çocukları |
ulen adi herifler alışmış bunlar bursayla birlikte hareket etmeye topla top oluyolar sizlede başladı hesap ank.güçlüler |
Onun bunun ortalığın çocukları E-5 işçileri... |
serefsizler bizde onların mekanını basarıız |
BU SENE OLMADI SENYE GIDERIZ SENEYE OLMADI OTEKI SENE GIDERZ AMA sunu UNUTMASINLAR ; ALLAH affeder ÇARŞI afftmez.... made in samSA ....((( BILIYORUM in yerıne by yazılır ama bn ıng. sevmedgm ıcın böle yazıom :) ) |
şunu bilsinlerki bi vatanım için bide beşiktaşkım için ölmeye hazırım |
Alayına isyan ölümüne kartal! hepiniz TOPlanıp gelsenizde harcarız adamı!!! |
ş.erefsiz herifler elinden gelen sadece bu.. |
köpeksoyları... |
gelde şimdi dönerini alıp ankara maçına gitme.kan akıcak o maçta kan |
ya onların hepsi çapucu yaa |
ankaradaki derneğe girdiler ya şimdi havaz havaz bağrcaklar mekanınızı bastık diye :D basmak boyle oluyorsa artık hemde gece yarısı kimse yokken :) işte ne kadar korktukları belli gece yarısı kimse yokken hareket edıyolar korkaklar ancak bole bi saate yapar ah eskisi gibi bi rus dövüşü yapsak onlarla hemde ankarada bakalım ne olcak sıkcak mı ondan sonra :D |
Biz Bu sevDaya Baş Koyduk Kimse SevDamızDan Vaz GeçiReMezler... |
g.t herifler gün gelir devran döner |
TAKIMI YANLIZ BIRAKMICAZ YARIN 15:00 BURSA permalink YARIN SAAT 15:00 DE BURSA HOLİDAY İN OTELINDEN ŞANLI TAKIMIMIZI STADA ugurlucaz BUTUN RENKDAŞLARIMIZI BEKLERIZ... BIZI STADA ALMIYANLARIN YUZUNU KARA CIKARICAZ çarŞı burada dıyeceğz....butun RENKDAŞLARIMIZI BEKLIYORUZ.... made in samSA |
yiyosa dernekte beşiktaşlılar varken saldırsalardıya onların erkekliği bu kadar işte herkez eekek olur ama herkez bizim gibi delikanlı olamaz |
yaaaa nedır bu yaaa |
travesti bursa i.ne ankara elbet karsılasırız bolu dagında..... |
ya beyler gorun gorun adı herıfler ne yapıyor bız neler cekıyoruz beyler ıst dan destek beklıyoruz herzaman yanlız olmadıgımız farkındayız ama bunların hesabı nı vermek zorundalar yeter ben bı ankaralı olarak ankaralı bjk lıları bırlıge davet edıyorum gelın tanısalım goruselım bır gezelım .... |
ADİ Ş.REFSİZLER |
bunalrı tanıyorum ben 3_5 çapulcu bir kişiye 20 kişi saldırıyorlar hoşt desen kaçacak yer ararlar |
salak herifler |
Türkiye`de Saat: 07:01 . |