![]() |
Muhtemel 11'imiz Beşiktaşın Muhtemel 11 ' i Rüştü,A.Tandoğan,İbrahimToraman,Baki,İ.Üzülmez,S.Ö zkan,Cisse,Tello,Delgado,Bobo,Higuain kaynak:lig tv Muhabir :Atakan Kurt |
lig tv'nin onbiri doğru olduğunu sanmıyorum.ama inşallah bu kadro çıkar.ideal 11 nobreb'de olabilirdi ama olsun higuan'da faydalı olur bu maçta.öne geçersek higuan show seyredebiliriz. |
Sahaya sürebilinecek en iyi 11 bu .Hoca forveti sadece Bobo ile oluşturmayı düşünüyordu gerçi ama Higuaın in olması büyük avantaj tam özelliklerini sergileyebileceği bir maç. |
eğer doğrusu şusıralar oluşabilecek en güzel 11..hugien var en azondan..artık ona şans verilmesi gerektiğinden yanayım ki diğer forvetlere yeteri kadar şans verildi ama hiç bi şekilde verim alınamadı ısrar etmenin alemi yok.. |
Atakan Kurt bu 11'in son idmanda denendiğini ve büyük bir aksilik olmazsa bu kadronun çıkacağını söyledi |
Zaten çift forvetle oynamayı düşünüyorsa bu kadroylan başlaması çok normal.Belki higuainin yerine nobre,bakinin yerinede koray oynayabilir.Ben olsam öyle yapardım enazından... |
higuain oynar umarım. |
Türkiye`de Saat: 16:27 . |