![]() |
Yeter Ya Mahsus Mu Yapıyorsunuz!!! BU FUTBOLCULARIMIZ NEDEN ÇOK SAKATLANIYOR... HER HAFTA İLLAKİ 3-4 KİŞİ SAKAT... BIKTIK BU HABERLERDEN... YA DOKTORLAR İYİ DEĞİL... YA BELEŞ PARA ZEVKLİ GELİYOR... YA DA DÜZELMEK İSTEMİYORLAR... BEN BIKTIM YA SEN? |
bence antrenman programında bi sakatlık war oyunculaar neredeyse top surerken sakatlanır hale geldii... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Daumun bir yardımcısı vardı Kochmuydu neydi onun gibi kondisyoneriniz olacak.Adam topçulara hiç acımıyordu valla canlarını çıkarıyordu.Ama işe yarıyordu sonuçta.Bizde ise öyle bir adam eksik.Bunları yaptırtabilecek bir adam yok şuanda...Bizimkilerde zaten dokunsan sakatlanacak tipte oyuncular.Rico olsun delgado olsun.G.Zanı zaten söylemek istemiyorum.Adam alışkanlık haline getirmiş bu işi.Bakıyor 3 haftadır sürekli ilk 11de oynuyor diyo çok oynamışım sakatlanıverim bi.Sonra bi bakıyorum topa vururken sakatlanıyor adam.Gerçekten ilginç valla.Hep topçualrımız kendine iyi bakmıyor hemde adam gibi kondisyonerlerimiz yok.Aynı şeklde doktorlarımızda.Bir futbolcu 1 aydan önce iyileşemiyor bizde ne yazık ki!Kaç maç kaybettik bunun yüzünden... |
bildiğim kadarıyla bizde iyi bir kondisyoner yok. hatta galiba sezon başında ertuğrul hoca buna gerek olmadığını söyleyip adırmamıştı. emin değilim ama. |
adam gibi antreman yapmıyorlar galıba yoksa bu kadar sakat olmaz dı |
Geçen sene tigana zamanında daha iyiydi.Dünya şampiyonu bi kondisyonerimiz wardı.We de kondisyonumuz hiç bi zaman düşmüyodu.iyi araştırıp tartısmak lazım... |
Adam gibi kondisyoner yok takımda.! Durum bunu gösteriyor.! |
kondisyonerimiz yok bildiğim kadarıyla varsa da bize yeten biri değil zaten. |
Türkiye`de Saat: 04:17 . |