![]() |
Bizim Rakibimiz Fb Ve Gs!Bursa Değil! Arkadaşlar biliyorsunuz her hafta oynanacak maçtan önce gelecek maçlarımız bölümüne maçtan yaklaşık 1 hafta önce oynayacağımız takımın konusunu açıyoruz ama Bursa maçı çok önemli bir maçmış gibi 3 hafta kadar öncesinden açıldı ve diğer maç yorumlarından daha fazla yorum yapılıyor.Kim ki bu takım bu kadar hırs yapıyoruz?Demirören'in Cisse'nin forma numarası 16 diye değiştirmeye karar vermesi nasıl bize yakışmayan bizi küçülten bir hareketse bizimde bu forumda Bursa takımı hakkında bu kadar konuşmamızda bizim değerimizi aşağıya çekmekten başka hiçbir şey değil bence. Ben büyük bir takımın taraftarı olarak rahatsızlık duyuyorum bu durumdan! Bugün Bursa maçını kazanmayı her Beşiktaşlı kadar bende istiyorum ama 3 puan almak için istiyorum Bursaya cevap vermek için değil!Bizim onlara hiçbir şekilde cevap vermeye ihtiyacımız yok çünkü... |
bunun herkes bilincinde ama açılan konulara yorum yapmadan geçilmiyo insanlar bi şekilde zehirlerini akıtıyolar.. |
çok güzel bır konuya değinmiişsın gerçekten yeterkı 3 puan alalımda rezıl olmadan gelelımde gerısı kolay..hemde.ondan sonra nederlerse desınler gazteler spor otöritörleri..felan.....bursayı mahvedeecez kesın.:D.. |
Doru bizim rakibizim gs ve fb.Ama onlarla oynayacağımız maç sayısı sadece 4...Bursa gibi takımlarla oynayacağımız maç sayısı ise 30...Hangilerini kazanmak istersin!Hemde öyle bir durumdayız ki bu maçı alamazsak iyice batıcaz.Ertuğlul sağlamda kredilerini böyle maçlarda boşeyere kullanmış olacak.Bide geçen seneki olayları düşünürsek bu maçı almamız farz oldu artık.He alamazsak çok şeymi olur, bursa bizden üstünmü olur, tabiiki hayır ama çok büyük bir yara alacağımızı kesin oalrak söyleyebilirim.Bu maç her bakımdan çok önemli bir karşılaşma.Bahanesi olamaz bu maçın.Portoyu düşünüyoruz gibi!!! |
Alıntı:
|
kaale bile almamak lazım... |
sergen ne demişti "artık fenerbahçeyle aramızdaki rekabet bitmiştir,, ne zmanki fenerbahçe kaeye anelkayı koyar bizi o şekilde yener işte o zamn rekabet yeniden başlar"... :) |
Türkiye`de Saat: 10:25 . |