![]() |
Bir DEL(GADO)muz Var Zaten!!! TOPSA O-----BEŞİKTAŞIMIZ 1 GOL:DELGADO DELGADOMUZDA OLMASA MAÇ KAZANAMAYACAĞIZ DEVRE ARASI MUTLAKA BU ADAM GİBİ BİR ADAM ALMALIYIZ... BU ARADA MAÇTA BAYAĞI Bİ KÜFÜR ETTİ BURSALILAR... YAZDIK BİR YEREEEE............ OOOOOOO DELGADOOOO OOOOOOOO İNADINA DEL(GADO) |
harbiden iyi adam zamaninda yonetim istemiyordu delgado nun bir sergen gibi klas bir oyuncu oldugunu herkes ögrendi beşiktaşım oley beşiktaşım oley beşiktaşım oley oooooooooooo :D |
bursayı delgadooooooooooooooooooooo ooooooooooooooo bursayı delgado bursayı delgado bursayı delgadoooooooooooooo |
delgadoooooooooooooooooooooooooooooo |
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOO DELGADOOOOOOOOOOOOO |
Topsa maçını aldı delgado.Sırada porto maçı var.İnş. onuda alacak telle,bobo,cissede yardım edecek busefer! |
Bursaya trabzona attın şimdi sıra gs we fb de hadi delgado.Onlarıda DELgado... |
o bitane ya çok seviyorum Delgado'yu ! |
helal olsun sana delgado yaa sen bir tanesin |
çok güzel bir galibiyet uslanmışlardır her halde zinçirlerini bagladık |
Şeftaliyi delen adam deeelgaaadoooo GOOOOOOOL |
İŞTE BUDUR NASIL SUSTURDUK AMA.... |
DELgadoooooooooo:D:D |
helal sana karakartalım.yıktık o statı baslarına.oh olsun |
inönüye gelsinler bekleriz..... hadi bursalı |
biz aylardan beri delgado diyoruz ama bi tane delgado ile bu kadar oluyor.... bu delgadonun dilinden anlayan bi adam daha lazım serdar özkan zayıf kalıyor |
var ricardinho var ama hoca oynatmayı bilmiosa napalım bugunku oyundan memnun olan varsa solesin 90 dk sisir dur sen de hoca diye kenarda dur ama gunah kecisi ilan etmeye gelince ricardinho oluodu iste 2 mactır yok sorun ricardinho dan mı kaynaklanıomus oyunu o mu yavaslatsıomus oynatmayı bilirsen olur simdi lucescu olsaydı rico ile delgado sov izlio olurduk |
Alıntı:
|
bekletmeden o ne biçim bi vuruştu bea :D |
delgado şuanda takımımızın beyni fakat tello,cisse,bobo,toramanıda unutmayalım.bu takım inş 2 çok iyi takviyeyle çok daha iyi bir düzeye gelecek.. |
O gol öyle bir anda geldi ki statta bursaspor diye tempo tutarlarken adete nefeslerini kesti.Asist Serdar dan süper vuruş tek kelimeyle mükemmel. İşte bunları bekliyorum Delgado dan saha da yürüse bile bir çıkmalı pir çıkmalı...Darısı Porto ya. |
Alıntı:
|
delgado ıstedıgı zaman oynuyo arkadaslar istedıgı zaman baskı yapıo ıstedıgı zaman sut cekıo cozemedım ben ıb turlu ama kartalıma katkısıs tartısılmaz tabıkı |
bursa maçının sevıncı yeterlı bence..önemlı olan porto ahh be onları bı yensek orda dünyalar benım olur vallahı......sıkı durun porto..delgadoyla parçalamaya gelıyoz..çeyrek fınal..bızım..:) |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 22:40 . |