![]() |
İşte Gercek DELGADO Bu Haksızmıyım arkadaslar Baselden geldiginde videolarda imrenerek seyrettegimiz hayran kaldımız amcak son 1 aya kadar fazla birsey yapamayan delgado Fener macıyla baslıyan ve marsilya macıyla dwm eden muhtesem formu ile bu sezon sampiyon yapacak bizi buna inanıyorum ya siz ? oooooooooooooo BURSAYI DELGADOOOOOOOOO BURSAYI DELGADOOOOOOO BURSAYI DELGADOOOOOOOOOOOOOOOOOO |
bir tek delgado vardıı...Gerisi yalann... |
bence higuan de iyidi ibrahim üzülmezde iyidi gooolll süperdi |
bence delgado ve baki vardı oynayan. ama delgadodaki yükselişi görmemek elde değil inşallah böyle devam eder |
teksas tomriks farketmez delgado affetmezzzzzzzz |
portoya tello,yuda ekle allahım inşallah yeneceğiz inşallahhh |
delgado farkını birr kes daha görmüş olduk yaaa |
cisseyi kimse görmüyormu |
ali tandoğanıda unutmamak lazım arkadaşlar... |
bence baki...allahı var.adama hatasız oynadı.bravo baki.delgado delgado olmaya basladı.kotu oynasa bıle artık skora etkı yapıoyor.rızeden sonra topsaya kaarsı gerekenı yaptı... |
cisseyi unutmayın orta sahada yalnı kalmasına ragmen cok basarılıydı ibrahim uzulmezde iyidi bakide ama bu adamı aslında seviorum fakat cok dengesiz girio topa biraz daha usturuoplu olsa basarılı olacak |
abi cisse bence iyi değildi kritik müdaheleleri var ama ama hiç oyun kuramıyo aldığı topları sağa sola veriyo yada geriye oynuyo biraz daha ileri ve topla daha çok oynaması lazım ama biraz daha zaman geçsin bence düzelecek kötü futbolcu değil |
aylardan beri biz delgado diyoz takımda kalcak 3 4 kişiden biri diyoz ama bi tane delgado dan bu kadar olur beylerrr bu adamı anlayan bi adam daha lazım ben portodaki cocugun gelmesini cokkk istiyorummm delgado gibi cok tecrübeli bi starrrr |
var ricardinho var ama hoca oynatmayı bilmiosa napalım bugunku oyundan memnun olan varsa solesin 90 dk sisir dur sen de hoca diye kenarda dur ama gunah kecisi ilan etmeye gelince ricardinho oluodu iste 2 mactır yok sorun ricardinho dan mı kaynaklanıomus oyunu o mu yavaslatsıomus oynatmayı bilirsen olur simdi lucescu olsaydı rico ile delgado sov izlio olurduk |
bırakın o bu su ıyıydı butun takım ıyıydı delgadonun golu harıkaydı sapka cıkartılır ıkı haftadr performansını yukseltı bız bu delgadoyu sahada gormek ıstıyoruz artık sureklı olur ıns buttun takıma tebrıkler |
süper plase atmıs yaa.biz rolandinhodan görürdük bööle golleri:D |
valla bu delgado nun bu formuna en çok sevinenlerden biriyimdir heralde en kötü oynadığı dönemlerde ağır eleştiriler ve suçlamalar aldığı dönemlerde bile onun başarılı olacağına inancımdan sürekli korumuştum. Delgado Basel de de 1 sene sonra takıma ısınıp şov yapmaya başlamıştı artık Delgado nun formu çok fazla düşmez her maç skora etki yapamayabilir ama etkili oyunu eminim sürecektir... |
geldiği günden bu yana son 4 maçtır en iyi futbolunu oynuyor, asistler goller klas hareketler hepsi bir uyum içinde.Bperformansı devam ettiği sürece şampiyonnluk yolunda ki şansımız o denli artar.Allah nazardan saklasın... |
delgado top kaptırmaya devam ediyor. her maç en çok top kaptıran oyuncu. formunun yükseldiğide tartışılmaz. yinede topa basamıyoruz. bu tarz gollere muhtaç olmamalıyız. dün bir gol yeseydik altından zor kalkardık. oyun ve baskı kurmakta gerçekten çok zorlanıyoruz. neden anlayamıyorum. tek forvet oynayıp ricoyu koysak takıma top daha fazla bizde kalıyor, bu seferde bobo yalnız kalıyor forvette. birde burak kesinlikle bu takımın topçusu değil. ben inadına higuian derim. onu 3-5 maç çıkarmadan oynatarak güven kazanmasını sağlarım. çok hareketli bir futbolcu. |
Allahın işine bak! delgado deplasmanlarda son golünü geçen sene ankaragücü'ne hemde aynı dakikada atmıştı.size bir işaret olsun bu beşiktaş'ımıza karşı TOP'lu eylemde bulunmayın. |
Alıntı:
delgado çok iyi gidiyor.artık düşüş yaşamaz gibi.inşallah yani... |
2 maçtır BOBÔ gözükmemeye başladı.! Umarım Porto maçında Patlar :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
adamı o kadar ii tutuyolarki bunu yaptıgına şükür bence |
istikrar önemli.gerçekten güzel oynuyor sonn maçlarda.böyle devam ederse faydalı olur.2-3 sonra yine bozulursa iş kötü.tabi kötü maçlar olabilr arada ama.böyle devam etmesi grekir.... |
Alıntı:
doğru söylüyosun ama serdarında hakkını yememek lazım delgago 1 ise o cocuk 2 alır bence hiç değilse butuş gibi kral olmuyor kral yapıyor ama biz onun değerini biliyoruz |
Sezon baslamadan Ricardinho mu Delgado mu diyen arkadaslar nerede acaba:D Bekleyin DElgado bu degil, Allah izin verirse dahada basarili olacak... |
bence bu takımda sakatlar oldukca biz hep kalp krizi riskleri ile maç seyretcez hem ben öle seyrediyorum we onlar kadarda cok üzülüyorum....1 gün boyunca kafam ayıyo birisi bişi dese hemen tersliyorum......adam alın şu takıma ulannnn......bide baki gitsin ya nolurrrrrrrrrrrrrrr |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 19:37 . |