![]() |
Baki geçilmedi Baki geçilmedi GÖKHAN Zan ve Diatta'nın sakatlanması ile formayı kapan Baki, Bursa'da birkaç hata dışında başarılıydı. Zaman zaman ileri de çıkan oyuncu, ilk yarıda Bursa'nın gollük bir atağını başarıyla önledi, büyük efor sarfetti. |
iyi ama onun yuzunden 1 gol yiyorduk yine. ucuz yırttı. kanatlarda cok kolay calım yiyor. |
kiraya verilsin bence en mantıklısı bu.sonra canmız yanabilir.süratli ama teknik değil geliştirebiir kendini... |
tabii sürekli oynamasından bende yana değilim ama o olmasa orada kim oynayacaktı.yinede sırası gelince az hataylada olsa oynuyor.diattadan iyidir |
bakiiiiiii mercimekkkkk::D |
Bunla yola çıkılmaz hiçbirzaman.Sağı solu belli olmuyor adamın...Ama işte 3-4 stoper aynı anda sakatlanınca! kendine yer bulabiliyor takımda.Rakip de fazla ofansif gücü olmayan bir takımsa baki sivrilebiliyor aynen bu şekilde.Porto maçında Allah korusun bakiyle maça başlanırsa ozaman biteriz işte...Yakar bizi... |
bencede bir iyi bir kötü oda tam dikiş tutturamıyor.... verilsin gitsn... |
ne kadar saglam orası kesın dııl bazen kapılıoo gol atmaya gdıo arkası bos kalıo |
baki mercimegini bursalilar yesin :D |
gerçekten bakının son günlerdekı oynunu sevıyorum özelıkle marıllya maçından berı ıyı oynuyor yada ıyı oynamaya başlıyor:) |
baki stoper arkadaşlar. sol bek değil. aylarca sol bek oynatıldı ve saçmaladı. stoperde en azından fena değil. |
dün fena değildi ama... Her an patlamaya hazır bomba gibi güvenilemeyecek bir savunmacı. |
saatli bomba:) |
yeni yeni ısınıyor geç oldu ama diyattadan yinede 1000 kere iyi seneye daha iyi olur inşallah |
Son maçlarda harbiden iyi maçlar çıkarttı baki :D |
yüreğiyle oynayan bir futbolcu.ben ona güveniyorum.çk büyük hatalar oluyo bazen ama.şu anda ona destek olmaktan başka çaresi yok.en azından şu porto maçını atlatalım... |
vedat okyar gecenler goll programın beşiktaşa baki yakışmıyor 10 kişi oyanırım yinede bakiyi oynatmam dedi vedat bu sana kapk olsun zaten seni hiç sevmezdim hala sevmiyorum |
Evet son maçlara göre bizraz sağlam ama çok uzun yolda Baki gibi oyuncularla yola çıkılmaz =) |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 18:02 . |