![]() |
Beşiktaş - Porto maçını Peter Fröjdfeldt yönetecek Beşiktaş'ın 11 Aralık Salı günü Porto ile oynayacağı Avrupa Şampiyonlar Ligi (A) Grubu maçını, İsveç Futbol Federasyonu'ndan Peter Fröjdfeldt'in yöneteceği açıklandı. Porto'da oynanacak karşılaşmada, Fröjdfeldt'in yardımcılıklarını ise Henrik Andren ve Fredrik Nilsson'un yapacağı bildirildi. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak Daniel Stalhammar görev yapacak. Peter Fröjdfeldt, Beşiktaş ile FC Zürih arasında 29 Ağustos'ta oynanan Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme turu rövanş karşılaşmasında da orta hakem olarak görev almış, Henrik Andren de yardımcılığını yapmıştı. Siyah-beyazlılar, o karşılaşmada FC Zürih'i 2-0 yenerek gruplarda oynamaya hak kazanmıştı. |
bu adam bana art niyetli gelmişti o gün uzatma vermişti ilk yarı sonunda serbest vuruş kazanmıştık ama dk.45 olur olmaz kullanamadan bitirmişti maçı vb.İnşallah yolumuza taş koymaz |
bu maça daha top-class bir hakemin verilmesini bekliyordum. umarım korktuğumuz gibi bir yönetim de bulunmaz. |
maçı kazandık ama hakem çok kıldı.eğer evsahibi takımlara karşı böyle her maçını cesaretle yönetiyorsa bize yarar demektir ki ben pek ihtimal vermiyorum hayırlısı olsun.bi de aklıma geldi sanırım yunus yıldırımdan ismet arzumandan daha fazla art niyetli yönetemez. |
allah yardımcımız olsun... |
Türkiyeden sonra umarım şampiyonlar ligindeki ölüm kalım maçımızda hakem bizi etkilemez.. |
Marcus merk,Nielsen gibi adı sanı duyulmuş bir hakem olmasını tercih eerdim açıkçası.Böyle bir maça bu hakemin verilmesi şaşırtıcı gerçekten... |
inş bir pislik yapmaz bu adam bize |
haken falan sorun degil yenmemiz lazım |
hakem taraf tutmasın yeter |
Türkiye`de Saat: 03:37 . |