![]() |
'Erken atarsak kesin kazanırız' Takım kaptanı İbrahim Üzülmez, Porto sınavı öncesinde temkinli konuştu. 10.12.2007 Takım kaptanı İbrahim Üzülmez, Porto sınavı öncesinde temkinli konuştu. Tecrübeli oyuncu, “Bursaspor karşısında aldığımız galibiyet tüm olumsuzlukları silip attı. Hepimiz moral motivasyon olarak hazır durumdayız. Ancak böyle maçlarda tecrübe çok önemli. Belki de bu işi son maça bırakmamalıydık. Rakibimiz kağıt üzerinde bir adım önde gibi... Ancak biz kesinlikle teslim olmayacağız. İlk 20 dakikada gol bulabilirsek, Portekiz’den turla döneriz” yorumunu yaptı. |
erken atarsak asıl yeniliriz.çünkü korkup yaslanacaksınız geri en kötüsü defans yapamıyoruz zaten bide rakibi 18 içinde karşılamaya çalışıyoruz.buda querasma gibi uzaktan golleri rahatlıkla atabilen bir oyuncusu olan takım için büyük rahatlık. son dakikaların garantisi yok ama galiba en iyisi rakibi uyutup 70 den sonra basmak... |
nerden karar vermiş buna. nasıl emin olab,liyormuş anlamadım. |
ilk yarı sıfır sıfır biterse belki maçı alırız eğer erken bulursak takım komple geri yaslanıyor.kend avimizde marsilyaya1-0 öne geçtik buna rağmen yaslandık bağıra bağıra gol geldi ama higuena çok etkili olabilir |
erken goll atarsak yenilirizz 1 0 dan sonra geri yaslanınca ep goll iyoruzz ilk yarı 0 0 biterse alırız macı |
ben tam tersini düşünüyorum... erken atmak bizim için iyi olmaz . erkrn atacaksak 2 tane atmalıyız. porto gibi bi takıma savunma yapmak zor. benim temennim golü son dakikalrda bulmamız |
erken gol yada 90 da gol fark etmez atın yeter yenin yeter iyi oyun kotu oyun onemli degil |
Erken atacağımız bir gol onları kendine getirecektir bu açıdan kötü olur.Ama biz de daha çok poziyon bulabiliriz porto kalemize yüklenince.Çünkü çok saldıracaklar başka çareleri olmayacak.İyi kontralarla işi bitirebiliriz farkı attırabiliriz...Tabiiki marsilya maçındaki gibi olmazsa, golü atıp skorun üstüne yatmazsak!.. |
bence tam tersi erken atarsak daha tehlikeli ilk önce yemeyelim sonra atarız... |
inş...marsılyayla da oynadıgımız oyunu bırazdaha ıyısnını oynasak kesın yenerız:) |
Türkiye`de Saat: 13:53 . |