![]() |
Bende çift önliberoyla başlanmasından yanayım.Koray ve cisse ikilisi, önlerindede tello, serdar özkan ve delgado üçlüsü olursa top bizde daha çok kalacaktır.Bu maçtada topun bizde kalması çok önemli.Top adamlara geçtinmi neler olacağını biliyoruz çünkü...Burağın yerine koray olsa daha iyi olur bence.İkinci yarıdada sonuca bağlı olarak higuain-koray veya cisse değişikliği olabilir... |
mercimek çorbası ile Rüştüyü koyması saçma bence |
10 kişi den sonra 9 kişi oynamayada mecbur etmez bizi.ne burak'ı ya bi takıma bi moloz (baki) yeter buraksız oynayalım daha iyi..bence oynatacağını zannetmiyorum |
Kadro çok güzeL ertuğruL hocam işini biLir inşllh güzeL bir maç oLur... ( c€yhun ) |
burak ve baki olmamasını tercih ederdim |
burakla başlaması buyuk hata olur kesinlikle higuain onu yerınee oynasın burak artık anadolu kulubune kiralanmalı yoksa bu cocyk işe yaramicak aklı başına gelmeli |
burak ın ne işi var yaa ilk onbirde. yada ilk 18 de. adam boş ne boyunu ne süratini kullanabiliyo. boş bi pres yapıyo. top kaptığı görülmemiş. yerden kalkmıyo. hakemi kandırıcam diye her pozisyonda yerde. adamlar sert oynayacak akşam. ayakta kalacak futbolcu lazım bize. burak değil. hem burak 3 pastan 1 ini bile isabetli veremiyo. |
burak oynıcağına ibrahim akın oynasın --------------rüştü------------------ ---------ibrahim t.-------baki--------- serdar k.----------------------ibrahim ü ---------------cisse------------------- serdar ö----delgado---ibrahim a.--tello -----------------bobo---------------- tabi higuena de tercihler arasında |
valla burakla çok pozisyona gireriz çokda kaçırır gibi geliyo bana ama inş yanılıyorumdur |
buragı begenmeyen arkadaslar var aramızda.. takımda sert ve uzaktan şut çeken 3 adam var biri tello digeri İ.akın ve burak... oynadıgımız maçlara bakın şut çeken yok bence burak dogru karar... |
Türkiye`de Saat: 10:54 . |