![]() |
Ya rekor ya hüsran Marsilya galibiyeti ile tünelin ucundaki ışığı gören Beşiktaş bugün kazanması halinde bir ilke imza atıp, tarihe geçecek. Liverpool hezimetinin (8-0) ardından İnönü'de Marsilya'yı yenerek üzerindeki kara bulutları dağıtan Beşiktaş, bugün Porto'yu devirmesi halinde Devler Ligi'nde ilk kez 2. tura çıkıp, tarihe geçecek. Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda oynadığı 11 maçın sadece birini (Chelsea 2-0) kazanan Kartal, bugün bu sayıyı 2'ye çıkarabilirse Ertuğrul Sağlam da bu ligde en iyi karneye sahip Beşiktaş teknik direktörü olacak. |
akşamı sabrsızlıkla bekliyorum...her şeyin bir ilki var ve biz ilklerimizi çok seviyoruz inşlhhh kendi tarihimizde yeni br ilk yapıp 2.tura çıkarz |
haydi hayrılısı diyelimm |
beşiktaşımada ertuğrul hocamada ne yakışır. 5 gol yiypte çıkan bir takım yokken biz 8-0 yiyip çıkarsak tarih ozaman yazılcak |
yenilirsek bişey olmıcak kimse yadırgamıcak ama yenersek yeryerinden oynar bu herkese nasip olmaz futbolcular bunu unutmamalı |
arkadaşlar allah utandırmasın bizi ALLAHım Bir Müslüman Ülkesi Türkiyenin Yüreği Beşiktaşımıza yardım etsin diyorum |
Alıntı:
|
ama kazansak ne güzel olur yaaa.... inş kazanıcaz |
yenilsek ve elensek bile sahada mücadele ederek ve savaşarak yenilmiş olalım.O zaman takımı ayakta alkışlarım.yıkılmam. |
İNŞALLAH YAA ALLAHIM NOLUR YAA YENELİM YARDIM ET BİZE FUTBULCULARIMIZA GÜÇ KUVVET AZİM VER YENELİM ŞUNLARI |
Türkiye`de Saat: 11:03 . |