![]() |
"Serdar'a küfür ettiği için vurdum" Egemen, yaptığı açıklamada, maçın çok gergin bir ortamda geçtiğini, karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte kendisine edilen küfür nedeniyle kontrolünü kaybettiğini kaydetti. Maçın ardından, yenilginin de verdiği üzüntüyle soyunma odasının yolunu tuttuğunu anlatan Egemen, "Serdar Özkan'a bana küfür ettiği için vurdum. Serdar'ın küfür ettiğini takım arkadaşı İbrahim Üzülmez de duydu. Olmaması gereken bir olaydı" dedi. Egemen, "Ceza bekliyor musun" sorusuna, "Bilmiyorum, şu ana kadar beni ne federasyondan ne de başka bir kurumdan arayan olmadı. Hakem ve gözlemciler, raporlarına ne yazdı bilemiyorum. Bekleyip göreceğiz" yanıtını verdi. |
istanbulda görüşürüz seninle emegen oğlanı !!! |
İyi bakalım sen inönüde bi ağzından küfür kaçır ozaman görelim kontrol nasıl kaybedilirmiş!!! |
ya nası ya:S serdar mı küfür etmiş:S:S birisi şaka desin ya:S |
Bunları dili sustu elleri konuştu elleri susunca başka bi taraflarımı oynayacak acaba ahlaksızlar... |
senin de hesabın görülür... |
bursalılara yaranmaya çalışan zavallı bir insan. |
de get onun bunn ki ! |
egemen sanada vururlar inönüde nerenden ben bilmem sen düşün |
Alıntı:
|
yaa bızım serdar mı kufredecek allah askına ulan travestılere yallanıyım dıye neler soyluyosun kaldıramadın ıste .... ulan ınonu de sahaya ınıp hepınıze tek tek amma ıste yanan gene kartalım olacakkkk.... |
ulan inönüde bunu dövmek lazım ölesiyede unutulur bence bu olay oğlancı egemen |
ben serdarın küfür edecek kadar karaktersiz olacağını düşünmüyorum.eğer etmişsede haketmişsindir zavallısın hem de bursalısın egemen |
inönüye gelmicen mi sen totoş :) hepimiz anana avradına sövmicez mi :) bizede mi vuracan topitopların tuvarlak fedaisi :) |
yalan atıyo ya bursalı değil mi hepsi dönek :smile::smile: hazmedemedi yenilgiyi serdar ın o mükemmel asistini sinirden vurdu...ama Bursa maçında inşallah inönüde olucam...o zaman da görşrz egemenle ! :rock: |
Türkiye`de Saat: 15:05 . |