![]() |
Ertuğrul Sağlamın yanındayım.! 2. sınıf oyuncularla ancak bu kadar takımda elle tutulur oyuncular tello delgado bobo porto karşısındaki takımımıza bakın baki ali tandoğan İ.Akın İ.üzülmez burak rüştü şu yukardaki oyunculardan hangisi portonun yedeklerinde olabilir ???? Ertuğrul Sağlam ne yapsın anlamıyorum! ALINTIDIR... |
Arkadasım Ertugrul hocamızın hatası yokkı zaten??? |
hocamızın suçu yok zaten |
bu adam sağlam adam okdr !! kımse laf edemız ... COK HAKLISIN KARDESIM ... rüştüharıc :) sahsen |
ertuğrul hocanın suçu yok o da çaresiz suç yönetimin başka da diyecek bişey yok |
Ertuğlul hocaya bu maçtan sonra birşey denilemez herhal...Kadrosunu kurdu sürdü sahaya.Ama futbolcular hiçbir varlık göstermeyince,portoya karşılık veremeyince mağlubiyet kaçınılmaz olur tabi.Ertuğlul sağlamın sahaya sürdüğü kadroda defansif değil ofansifti ayrıca.Neyini eleştiricez ertuğlul hocanın... |
hocamızın yanındayız,teknik direktör değişiklikleriyle hiçbir şey olmuyor,bunu gördük |
hocamiz bencede sucsuz bu takima kaliteli ve nadir sakatlanan oyuncu gerekli |
ya basta rüstü olmak üzere ali tandogan ibrahim akin Besiktasimizda yedek bile oturtulmamali bence ertugrul haocam napsin yüzlerce avrupa ve milli mac oyanmis güya kaleci rüstü topu birakip hakeme bakiyorsa hocamizin tek sucu rüstüyü kaleye koymaktir bence buda yönetimin baskisiyla rüstüyü derhal göndersinler hakan böyle hatali bir gol yemedi ...ali zandogan ise benim gözümde futbolcu degil yakindan uzaktan futbolla alakasi yok ama hala takimda i.akin sanki futbolu unutmus ilk geldigi günlerdeki ibrahimle simdiki ibrahim arasinda daglar kadar fark var ....takima 3 tane takviye sart iki defans bir forvet alinmali bobo ileride yalnizlari oynuyor |
bence en bas takım olmalıyız.bı sıstem ve oyun anlayısı olmalı.bu eksık ondan sonra ustune eklemeler aypıcan.olay bu..bugun bakı olur yarın daha ıyısını alırsın sonra daha ıyı adamı alırsın.hbence en bas ıstıkrar.ama ben bunu yonetımde goremıyorum.herzaman ustune ekleyerek gıdersek basarılarda gelır.once sıstem sonra ıstıkrar... |
burak ve ibrahim akin her zamanki gibi cok kötülerdi,ben tello dan bu macta daha iyi seyler bekliyodum ama oda bugün cok kötüydü |
mevcut kadroyu maç öncesi tv de görünce ne yalan söyleyeyim şöyle bir düşündüm Rakip porto defans baki a. tandoğan,forvet burak ile kurulu nasıl olacak bu oyuncularla gol atmak?ama işte ümit garibin ekmeği. yürek dedim, ruh motivasyon dedim bir umut bağlandım.Ama olmadı.Ertuğrul Hoca kendisine sunulan malzemeden ancak bu kadarını sunabildi.Dolayısıyla arkadaşın konu başlığı olarak açtığı Ertuğrul Sağlam ın Yanındayım, adlı değerlendirmesine sonuna kadar katılıyorum... |
Alıntı:
|
ertuğrul hoca naapsın? bu kadroyla bu kadar, bi anadoldan ferrari gibi gitmesini bekleyemezsiniz, devrinde kullanırsanız belki murat131 gibi gider |
elimizde iyi oyuncu tutamıyoruz zaten bu açık ortada bu bizim değil türkiyenin gerceği zaten bu |
takımlarda şirketler gibidir nası şirketler iyi yoneticisiz olmuyorsa futbol takımıda ole yonetım sapkayı onune koysun dusunsun...ertugrul hocanın yanıdayım o napsın yonetıme ragmen ust tura cıkma heyecanı yasattı bıze bukadar unla bu kadar helva.... |
Bombacı mızın arkasındayız...Herkez sizin gibi o zamanlardaki kutsal formanın değerini bilse ıslattığınız o formanın kirinin adı ter olduğunu bilse.. |
hoca burak yılmazı oynattı. 85 te higuianı kurtarıcı olarak aldı. burak yılmazın yerine ibrahim akın-ı aldı. vede suçsuz dimi. vay bee. hoca gitsin demiyorum ama bu takım 1 şutu bile zor atarak yenildiyse ve başındada ertuğrulş sağlam varsa suçludur kardeşim. ben mi suçluyum. futbolcu oynamıyorsa diyorsunuz. oynatsın banane. benmi alıyorum milyon dolar ücret. suçludur. oda suçludur. yönetimde suçludur. futbolcularda suçludur. suçlu olmaları gitmesini gerektirmez. ama bu kadar körü körüne desteklemeyin yaa. ertuğrul sağlam bundan sonra ne yaparsa yapsın suçsuz o zaman. beşiktaş ligi 5. bitirse ertuğrul sağlam suçsuz. fenere yenildik suçsuz. gs ye yenildik suçsuz. sivasa yenildik suçsuz. oh bee ne güzel. |
ertugrul hoca napsın elındekı malzeme bu bu takımdan bu yonetımle kac hoca gectı suclu dıye gıttı kac tane hoca hepsıyle aynıydı durum hocayla alakası yok işin yonetım hatası var bosa arcanan paralar bu yonetım seklıyle olmaz.. |
hocaya ve takıma sonuna kadar destek bizimki sadece bir duyadı ve bitti o kadar |
herkes hatırlar her halde ertuğrul takımın başına ilk geçtigide öyle bir takım yaratacagızki yenildigimide bile erkes bizi alkışlayacak beşiktaşın oynadıgı futbolla herkesin taktirini alacak soruyorum size bu takımı begenen varmı yandigimiz maçlarda bile kahroluyoruz bence ertuğrul hoca başarısız ve küçük düşünüyor |
Alıntı:
burak yılmaz yerine başka kimse yoktu oyniycak.çok sewdiginiz higuan 2 tane hareket yapıyo diye topla bir anda 10numara adam mı oluyo anlamıyorm.alternatif yok kardeşim.yönetim bon b.... takım hepden b... offf nasıl sinirliyim hala ya bgn ban yemezsem bi dha yemem heralde. |
Alıntı:
veysel kusura bakma ama keşke bende senın gıbı beşiktaşı sadece sevmiş olsam yani kusura bakmayın ama ben sizin gibi kuçuk duşunemem bu hocayla olmadığını baştan beri soyluyoruzz..keşke başka hocada bu kadar ısrarcı olsaydınızda beşiktaşımız mutlu olurdu... bu arada son olarak ben senın gbı beşiktaşı sevmiyorum ÇÜNKÜ BEN BEŞİKTAŞA TAPIYORUM.... |
Alıntı:
yüzde yüz katiliyorum....bobo delgado tello haric o seviyede sampiyonlar liginde oyniyacak futbolcumuz yok. ertugrul hoca ne yapsin? bu is parayla oluyor. biz de paralari yanlis yerlere veriyoruz. 10 tane kelek futbolcu alacagima 2 tane adam gibi alirim daha iyi... Ertuğrul Sağlam ne yapsın anlamıyorum! |
Bu ne iş ya.. tututrmuşsunuz ertuğrul başarılı oyuncular başarısız öylemi... oyuncular kalitesiz olduğu kadar hocalarıda kalitesiz onu neden görmek istemiyorsunuz. takımdaki oyucular mı geriye çekilerek defans yapıyor Yoksa ertuğrulun gol yemeyeyimde şanasa bir gol atabiliriz mantığımı bu çirkinliğe sebeb buraktan ve akından bi b.k olmadığını hiç anlayamayacak kadar kalın kafalımı onları oynatıyor. tello yu ben mi orta sahada defans yapmasını istedim. telloyu sol kanattta oynatsa ortaya korayı koysa bile çok daha iyi olabilirdi. Erttuğrulun korkak futbol anlayışı nedeni ile beşiktaş gol atması hep şansa kalmıştır. Ya 90 dakikada kaleye atılan şut sayısı 3-4 olurmu Bursa maçında bile sadece 3 şut çekildi şansa delgadonun ki gol oldu. Yol yakınken gönderilecek oyuncularla birlikte Eruğrulda kovulmalıdır.İkinci yarı öncesi yeni teknik direktörle hazırlık ve antremanlara çıkılmalı kayıp minimize edilmelidir. Ertuğrul ancak Kayserinin hocası olabilecek çaptadır. yada çapsız... |
Evet arkadaşlar devam edin ;Ertuğrul Hoca ne yapsın deyin.Öyle ya Ertuğrul hoca bu takımın malzemecisi ya ,hiç bir şeye gücü yetmez.O zaman bu hiç beğenmediğiniz takımıda G.W.Bush hazırlıyor ve oynatıyor.Evet doğru Ertuğrul Hoca ne yapsın :sheep:. |
Hocamızın yanındayız ama oda görevini yerine getirip en azından mücadeleci bir takım oluşturabilirdi.! Bu takımı bu kadar rezil futbol oynamaya ve oynatmaya kimsenin HAKKI yok...! |
babam bile hoca olup takımın başında olsaydı ve su anki halde olsaydı karşısında olurdum. Kimsenin hakkı yok boyle korkak oynatmaya porto maçındakı mantık şoyle idi 75 dk kadar skoru koruyup 15 dk içinde saldrcaktı bole bi mantık olur mu bole bi maçta ki 3 puana ihtyacın varken . ki gerçeyi yendiğimizi farz edin gruptaki sonraki maçta zaten 100 de 100 yenilirdik bu mantıkla |
Alıntı:
helal kardeşim sonuna kadar katılıyorum |
aferin aferin siz devamn ertuğrul sağlamla yolara atı alan üsküdarı geçti efendilik dürüstluk müslümanlık disiplin kazanmıyor kardeşim sahada insanlıgına lafım yok kardeşim ama sahada oynayan oynatan kazanıyor bunun bilinciyle yaklaşalım duygusallıkla değil lütfen |
Bence Kücük düsünüyoruz kücük.Adamlar transferde Lincon leri Roberto Carlos lari getirirken bizim sevgili hocamiz "TAKIMIN MADDI DURUMUNU DÜSÜNDÜM"diyecek kadar kücük.O zaman Ertugrul a bu takimin hedeflerini kimse anlatmadi mi?Kardesim transferde tek yetkili kis benmiydim. 3.sinif futbolculari ucuz diye toplayip daha sonra ne yapayim para yok diyecek kadar ucuz degil bu isler.Aklinca ucuz kahramanlik yapmak istedi ERTUGRUL kimsew kusura bakmasin. Besiktasi nasil bir takim oldugunu kendisi bizden iyi biliyor bu takimin hedefi Avrupa da basari Türkiyede sampiyonluk ise Yönetime gelirken basta diyecek o zaman, -Kardesim kusura bakmayin benim basarili olmami istiyorsaniz o zaman benim basarili olabilecegim adamlari alin diyebilecek kadar yürekli olmasi gerekirdi. 10 sen sonra tarih Ertugrul u "Adam gib ADAMDI"diye yazmayacak ya Sampyio oldu ya da kovuldu diye yazacak unutmayin. Madem yönetimin parasi yok ve senden Sampiyonluk bekleniyo O zaman cikarsi ve dersin ki. "Kusura bakmayin ben bu sartlarda Besiktas i sampiyon yapamam.cünkü sunlar sunlar eksik dersin,biz de seni anlamaya calisiriz."Ama adam geldiginden beri yok söyle güzel oynayacagiz yok söyle cok gol atacagiz deyip insanlari bosyere bekler durumuna sokarsan biz de cikip onu elestirirz ve onla bu isin olmayacagini söyleriz |
Her takıma bi Baki lazım:D |
alayına gider Alıntı:
|
siz işte böle yaparak birbirinizi bölüyosunuz kesin atın adamın kellesini bi adamı daha kaybedelim.her zaman ERTUĞRULUN YANINDAYIM HER ZAMAN DESTEKLİYORUM SANKİ HER SENE İYİ Mİ OYNUYORUZ.işte hemen yenildik yine başladınız kuyu kazmaya şimdide sıra geldi ertuğrula değil mi.porto gibi takımı kolay kolay kimse yenemez anlayın artık bunu adamlar 2,5senedir yenilmiyolar siz nasıl yeneceksiniz şanslık çoktu bizde ama.yine de kimse bu malubiyeti ertuğrula maledemez.medya sizinle oyun oynuyor sizde hemen piyon oluveriyosunuz.medyada ki lerin tek amacı 2büyük yapmak beşiktaşı silmek işte sizde bu şekilde yaparak takımın içine nifak sokarak kutuplaştıryosunuz.ERTUĞRULUN ARKASINDAYIM HER ZAMAN TAM DESTEK sizin gibi köstek olanlar çok yok 3 -5kişisinizi. |
Türkiye`de Saat: 03:28 . |