![]() |
Haklısında sen hangi futbolcunun gözünde o hırsı görebiliyorsun.Ben ne yazık ki hiçbirinin.Belki ibrahim toraman belki bazen delgado,serdar özkan.Okadar...Adamlar maçı alacaklaına inanmıyor ki.Burak ve i.akınla birlikte 6-7 futbolcu daha gönderilmeli.Tek bunların gitmesiyle herşey düzelse neyse! |
Alın birini vurun ötekine Her iki oyuncunuda yetenekli olduğunu söyleyip durduk ama bunca zaman şans buldukları hangi karşılaşmada kendilerini gösterebildiler.Bazı iyi oynadıkları maçlar arada bir olduysa da bu başarı grafiklerini bir sonraki maça taşıyamadılar Görünen bir gerçek var o da şu bu iki oyuncu varolan yeteneklerinin üzerine koyma konusunda artık umut vermiyorlar hala kendilerinden beklenti içersinde olan taraftarlara... |
2 side grenci dun hele i.akın kosmadı bile her topu batırdı yazıklar olsun onlara gitsinler ya bu takımdan onların yerine ilhan gelse o hırsıyla bunlardan iyi oynar ne bu ya ... |
hangisinin gözünde görebiliyosun ki o hırsı o ruhu? |
bunlara bence yeterinden fazla sans verildi besiktasta bunlarin isi yok artik hemen gönderilmeli |
akın'ı acayip seviyorum keşke o kutsal formanın kıymetini iş işten geçmeden anlasaydı... |
utanmazlar yaaaaa |
ıkısınıde ne satecak sın nede oynatacaksın futboldan bıktıracaksın böle adi herifleri |
dune kadar i.akının gonderilmesine karsı cıkan bir insandım.ama dun onu izleyince yanıldıgımı anladım. adam kafa olarak bitmiş.biz onu hırsıyla ileride durmaksızın pres yapan bir oyuncu olarak bilirdik ama dun cok ruhsuz oynadı top onune gelince pres yapıyordu. tarzını değiştirmiş yani.dun ilk defa onun yollanmasına razı oldum kendi kendime. sivassporla hayrettin- i.akın takası gundemdeydi. inşallah gercekleşir. i.uzulmez yaşlandı artık yavas yavas yerini doldurmaya calısmak lazım belki hayrettin bu acıgı kapatırda i.akında bi işe yaramıs olur.... |
Anadolu Klüblerinde bile oynaması zor adamları alır ve onlardan medet umarsan olacağı bu...! Defolsun gitsinler.! Zaten sinir oluyorum ikisine de |
Türkiye`de Saat: 03:36 . |