![]() |
ya arkadaşlar anlamıyorum ben sızlerı yaaaaaa nasıl yazarsınız boyle yorumlar daha dune kadar bobo bızı hep uçauran adam olmadı mı...bırakın allahaşkınaaaaaaaaaaaaaaa |
BENDE ANLAYAMADIM BAZEN ÇOK İYİ BAZENDE İNANILMAZ KÖTÜ YANINA DÜZGÜN BİR ADAM ALINDIGINDA DAHA VERİMLİ OLUR |
bobo bu takımın her seyi.nasıl olurda ustunde tartısıyoruz anlamıyorum. |
bobo iyi forvet ama süper degil.... ama bence bobo en son futbolcularimizdan biri elestirilecek.. ondan önce...oooo kimler var kimler |
Bobo tek forvet oynayabilen biri değil zaten koy bakalım yanına Mehmet Yıldız gibi adamı o zaman görün iyi mi kötü mü? |
fırsatcı ve yetenekli bir oyuncu ama ilerde yalnız kalıyor. ve pozisyon uretemiyoruz. onun yanına guclu fizigi olan defansı yıpratacak ve aynı zamanda golcu, kafa topları alabilen ve aynı zamanda yanındaki oyuncuya asistler yapabilecek bir oyuncu almalıyız. (yani mehmet yıldız biraz agır ama bu acıkları kapatabilecek bir oyuncu) |
adamin yasi 24 galiba, simdiden en cok gol atan yabancimiz. Burdaki yazilanlara bakiyorum ve sadece guluyorum. Ayip cok ayip |
kimse i.mansıza sitem etmesin onu yönetim gönderdi ve hala onun gibi forvet gelmedi gelenide gönderdik carev ve bobo yada nobre çokta iyi oynarlardı eğerki nobre gibi bir forvet alıyor isen kanatları kullanacan yada devamlı kaleyi düşünen yanına bir forvet koyacan ki nobre gol atsın yoksa nobre tek başına bir cacık bile olmaz sadece yoğurt la sarımsağa yazık olur olay budur |
bobo besiktasın gordugu en yetekli yabancı oyunuc adam ne yapsın ilerde tek basına |
iyi bir Forvet özellikle hava toplarında çok etkili.! kanatlardan orta gelmeyince garibim ta sağ çizgiye kadar kendi inip topu alıyor ve verecek ileride kimse olmadığı için (tek forvet kendisi :D) topu kaptırıyor.! Kanatlarda adam gibi futbolcu olsa BOBÔ her zaman iş yapar bu takımda.! |
Türkiye`de Saat: 16:32 . |