![]() |
Bobo'nun düne kadar bizi uçurduğu doğru olabilir, hatta şu an Beşiktaş'ın en iyisi olduğu da söylenebilir ama...hiçbir maçta tek başına maç kurtardığı görüldü mü? Kanatlar :stickyman:kör aksak giderken tabi birşey yapamaz kabul ediyorum ama onun maçı alması için, gol atması için illa ki formda olmasını mı bekliycez?Bobo'nun birçok maçı kurtardığını düşünüyor olabilirsiniz ama o maçlarda Serdar Özkan'ın, Delgado'nun performanslarını es geçebilir miyiz?Ayrıca pozisyon gelmedi de atamadı mı olayıona Porto maçını örnek verebiliriz pekala. |
bobo iyi bir forvet ama 8*10 milyon veren varsa hayatta tutmam satarım.benim idealimdeki forvet c.cole-carew ikilisi.hem uzun hem süratli ismlerden oluşursa mükemmel olur |
yanına oyuncu lazım nobre ile olmuypor |
Ben aslinda boboyu cok severim. iyi bir forvet aslinda ama yanina, evet herkezin dedigi gibi, bir forvet sart. Yanina birisi geldimi gol atar bence..;) |
bobonun hava hakimiyeti yok en büyük sorunu bu 1.85 boy var ama işe yaramıyor |
ayrıca bobo semihten daha genç semih 83 lü bobo85 li yani22 yaşında genç oyuncu 3 yıl içinde dahada kuvvetlenip iyi oyuncu olacak |
Bobo iyi bi forvet ama sadece iyi bi forvet fazlsi yok bence... |
Bobo çok formsuz,hocanın onu 2-3 hafta önce dinlendirmesi gerekiyordu,yapmadı.Böyle giderse 2.yarıya bobo falan kalmayacak.Eğer Delgado 3 haftadır golleri atmasaydık,ligden kopmuştuk. |
iyidir bobo ya yakaladımı affet etmiyor |
Alıntı:
ADAM REKOR KIRDI BEŞİKTAŞTA HELE BİDE TAM KAPASİTELİ PAS VERSELER O ZAMAN GÖR SEN BU ARADA EZİKLER DE BOBOYU KONUŞUYO ANGUT COM DAKİLER TAMAM MI |
Türkiye`de Saat: 16:32 . |