![]() |
ricardinho'nun ölüsü bu takımda oynar. eğer burak, ibrahim akın, mehmet sedef, nobre... bu takımda oynamışlarsa rico bu takımdan kesilmemeli. top bir maçta ayağına sadece 3 kere bile deyse, yana pas bile yapsa takımdan kesilmemeli. hemde forvet arkasında serbest oynamalı. alex gibi. adamın bazı maçları oldu ruhsuz diye eleştirildi, bazı maçlarda oynadığını bile anlayamadım ama kimse karışmadı ona. çünkü o büyük yetenek. ona kimse sen koş defanstan top çıkar demedi, çünkü bunu yapamaz ve yapmaya çalışsada diğer meziyetlerini yapacak takadı kalmaz. evet bence rico hep oynatılmalı vede forvet arkasında ondan defansif bir beklenti olmadan. orta sahada topun bizde kalmasında çok büyük etken. adam top kaybetmiyor. sağa sola da olsa pas veriyor ve top bizde kalıyor. harcamayalım bu adamı ertuğrul hoca. al koy forvet arkasına 3-5 maç kimse çıtını çıkarmasın, beklesin güvenini kazansın bütün istatistikleri değiştiricek. ben buna inanıyorum. |
Rico paşanın kalitesi ortada böyle adamlar sürekli oynatılmalıdır ne olursa olsun önü kesilmemmeli çünkü adamın kendine olan güvenci kırılıyor sonrada eleştiriler geliyor bu adam alexten kaç kat üstün ama ne yazık biz bu hazineyi değerlendiremiyoruz mevkisi neresi ise orada oynayacak |
Bi nane olmaz ondAN donsun evıne |
rico da oyuncumu yaff eskıden dı oo 3.4.sene önce....daha ıyıymıiş :) |
valla bu yönetim ricoyuda harcadı ya nediyim |
bu tur oyuncuların devri geride kaldı artık. forvet arkası oyuncularının atletik cok kosan tarzda olanı makbul. delgado bu pozisyona daha yatkın. rico ayagına top gelmedigi zaman takım 10 kişi oynuyor. |
o zaman gitcek alcak kardeşim ayağına top beklemekle olmaz bu işlerr |
Alıntı:
|
adam bitmiş butakımda ona yeryok |
@blackeagle86 arkadaşımıza katılmamak mümkün değil. Konuyu açan arkadaş Alex'den örnek vermiş, ancak aynı takımda Tümer'de var ve hepimiz görüyoruzki Alex oynarken Tümer yedek bekliyor, Ertuğrul Hoca'da bu noktada seçimini Delgado'dan yapmış gibi görünüyor. Bir kaç yıl öncede aynı sıkıntıyı Sergen ve TÜmer ile yaşıyorduk. Bence bu sistemde en doğrusu takımda tek lider oyuncu olması yoksa yüksek egolar birbiriyle çakışıyor ve iki oyuncudanda performans alınamıyor. Seçimi yapmaksa hocaya kalmış. Delgado'nun yükselen performansı göz önüne alındığında bence Hoca haksızda sayılmaz. |
TABİ İYİ OYUNCU YANİ TAKIMDA OYNADIGI MEVKIDEKI BUTUN OYUNCULARDAN İYİ AMA YAŞLANDI ARTIK GİTSİN |
gitsin rico... |
Hala mi rico dirisinde hayır yok onun takımı o mu kurtarack.. sorumsuzun önde gideni... defolup gitsin. |
Ricardinho artık bjkmize yararlı olamaz.Gamsız bir futbolcu zaten formayı kapmak için xtra birşy yapmıyor. |
sizlere inanamıyorum. 1- tümer sakat vede beşiktaştada oynayamıyordu fenerdede oynayamıyor.alex le aynı bölgede oynayacaksa hiç şansı yok. ricardinhoyla aynı bölgede oynayacaksada hiç şansı yok. 2- size kalsa siz alex i de kesersiniz. gidecek o zaman top alacak kardeşim demekle olmuyor. alex de gidip top almıyor kesin o zaman. ben ronaldinhoyu da çok seyrettim oda gidip top almıyor onuda kesin. deco yu da. siz önce alexi sol açı oynatın sonra ön libero oynatın. sonrada koşucaksın pres yapıcaksın öyle bedava ya olmaz diyin de görelim fenerde 2 maç üst üste oynuyormu. 3- beşiktaşta ricardinho nun alternatifi yok şu anda. delgado kesinlikle o futbolcu değil. her maç en büyük top kaybını delgado yapıyor. onu seyrederken kleberson geliyor aklıma. verdiği 2 pastan biri kesin hatalı. omuz omuza mücadele yok. tamam çok yetenekli ama topun bşzde kalmasını sağlayamıyor. 2 senede 10 tane golü yok adam gibi. sadece son 4 haftada birşeyler yapmaya başladı. eğer delgado gibi bir futbolcu takımda kalacaksa arkasına kesinlikle aurelio gibi bir defansif olarak iyi ama hücumdada etkili top saklayan, top dağıtan orta saha almamız lazım.sezon başında geleceğini söyledikleri makalele gibi. 4- eğer rico gitsin diyorsanız onu bu hallere düşürenlerde gitsin. |
[quote=Trakit;514649 Bir kaç yıl öncede aynı sıkıntıyı Sergen ve TÜmer ile yaşıyorduk. Bence bu sistemde en doğrusu takımda tek lider oyuncu olması yoksa yüksek egolar birbiriyle çakışıyor ve iki oyuncudanda performans alınamıyor. Seçimi yapmaksa hocaya kalmış. Delgado'nun yükselen performansı göz önüne alındığında bence Hoca haksızda sayılmaz.[/quote] aynen tek lider konusunda çok hak verıyorumm.. |
rico bitmiş artık adam aldığı paraya bakıyor sadece |
Rico´ya iyi oyuncu diyen futboldan anlamiyor,kac senedir bizde hic bir varlik yok,cok iyi oynasa onu kimse yedek birakamaz!! Türkiye ligi cok mu zor?? Eski takimdan niye kovuldu,Fransada ingilterede niye yapamadi?? Bana sorarsaniz Delgado bile vasat ama neyapalim,bize star diye bunlari getiriyorlar. Gene tekrarliyorum rico´ya iyi veya Pasa diyen futboldan anlamiyor!!!! |
niye barcadakı sıstem gıbı bobo ucta onun solunda delgado sağinda rico oynamıorz bence o zman hem delgadoı hem rıcodan yararlanırz |
Alıntı:
|
Sergenin tirnagina kurban olsun. 10 tane rico yu simdiki sergene degismem!!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
katılıyorum hem delgado şu an formda niye keselimki |
rico gitsin halı sahada oynasın çok yavaş tank gibi adam eksiltme desen yılda 1 şut çekme gol pozisyonuna girme sıfır artık rico yolcu kaldıki aynı mevkide delgado var eğer rico gibi otarz adam istiyosak paraya kıyıp aimarı alalım |
Alıntı:
|
yaa aslında o kadrda şans buldu ama değerlendıreedı:(:(:(:( |
Dünya futbol arenasında ve özellikle Avrupa da Ricardinho tarzı oyuncuların devri artık geçti.Kendisiyle kıyaslamaya tabi tutulan vatandaşı Alex de aynı kategoriye giriyor.Fakat onun farkı nispeten zorluk derecesi düşük Turkcell Süper lig de maçlara direk etki etmesi.Ricardinho da malesef bu özellikleri göremiyoruz.Kaleye uzaktan etkili şutlar çıkarma olsun akınları organize etmede liderlik vasfını kullanma olsun hiçbirini yapamıyor yapamadığı gibi takımı ağırlığıyla 10 kişi oynamaya mahkum ediyor.Çok iyi bir playmaker durarak değil koşarak ileriye katkıda bulunduğu gibi zman zaman geriye yardıma gelerek takımın yükünü hafifleten oyuncudur.Bu tarzda ki oyuncuları da Avrupa nın elit takımlarında yüksek astronomik ücretlerle oynarlarken görüyoruz.Beşiktaş mevcut şartlarda şimdilik bu tip bir oyuncuyu takıma katamayacağı için Delgado dan en verimli şekilde yararlanma yoluna gitmelidir. |
ya rıco ah bıraz oynasan varya kalıten çok yuksek ama .... |
Böyle düşünürseniz Rivaldo'da futbolcu arkadaşlar :) |
richo yu hiç vorvet arkası serbest oynatmadı hep daha geride oynattı |
Alıntı:
|
rico bu takımda oynarda ertuğrulunmu kastı var bu adama.gördük geldiğinden beri icraatlarını.ben ttakımı sırtladığı tek bir maçı hatırlamıyorum.eziklerin alexinide beğenmiyorum ama adam hiç olmazsa skoru değiştircek hareketler yapıyo gol atıyyo.ricodan bunları gören varmı |
biz adamın karıyerınden tekınık ten konusmuyrz adam oynamaıyo kardesım. parayıı alıo yatıo oynamadan kolu kırılıo oynadıgı mactada elını ayagını bıseye surmuyo tek yaptıgı saga sola top dagıtıyo.. bıkerede koş mucadele et |
rico paşa süper oyuncu |
Türkiye`de Saat: 05:32 . |