![]() |
Sakatlık skandalı Dr. Optur'un "En geç bir ay sonra hazır olur" dediği milli oyuncu devreyi kapattı. Porto mağlubiyeti yeni bir tartışmayı alevlendirdi. Eski defter açıldı Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi defterini kapattı, eski defterleri açtı! Porto maçında defansta yapılan basit hatalar, "Gökhan Zan maça niye yetişemedi" sorusunu gündeme getirdi. Milli oyuncu sakatlandığında kulüp doktoru Ayhan Optur, "3 hafta ya da bir ay içinde hazır olur" diye rapor vermişti. Sorumsuzluk Dr. Ayhan Optur'un raporuna göre Gökhan Zan, Bursa ve Porto maçlarına yetişecekti. Gökhan tedavi için Hollanda'ya gitti, döndüğünde ise "İlk yarıyı kapattım" dedi. Şimdi taraftarlar, "Gökhan tedavisini Türkiye'de yaptırsaydı şimdi oynayacaktı. Bunda sorumsuzluk var" diyerek yönetimi suçluyor. |
Gökhan ın uzun süreli oynadığını bi görebilsem |
defans zaten kazma ..gökhan olsaydı..serdar kurtuluş olsaydı ınankı belkı...porto maçı böyle oolmazdı |
gökhan zan'dan ümidi kestim ben artık.her zaman en önemli maçlarımızda bizi yalnız bıraktı |
alıştık artık acele edip başlamasın hemen. |
zan satılsın artık yeterrrr!!!! |
Marsilya maçında yok,porto maçında yok,bursa maçında yok...Kritik maçların hiçbirinde yok bu adam...Kasımpaşa maçında çıkar bakide oynar.Sana ne gerek var ozaman.İlk teklif geldiğinde satılmasını istemiştim.Şimdi kim alır merak ediyorum... |
Zan konusu bitmek bilmeyen büyük sıkıntı. |
bakiye kalıyoruz her sene,bu gidişle seneye de bakiye muhtacız |
zan çok ıyı ama işte sakatlığı çok oluyo.... |
Türkiye`de Saat: 19:09 . |