![]() |
Reyhan Sevinç: Başkanlığa adayım Reyhan Sevinç: Başkanlığa adayım Ankara'nın tanınmış işadamlarından Reyhan Sevinç, başkanlığa aday olduğunu açıkladı Beşiktaş kongre üyesi Reyhan Sevinç, yaptığı açıklamada "Bugünden itibaren çalışmalara başlıyorum. Beşiktaş için kim ne yapabilirse ona kapım açık. Artık Beşiktaş'a Beşiktaşlıların el koyma zamanı gelmiştir" dedi. Sevinç, "Bugün tüm Beşiktaşlıların içi kan ağlıyor. Türkiye'nin dört bir yanındaki Beşiktaşlılar kulübün kötü yönetimi yüzünden sokağa çıkamayacak duruma geldi. Ben yüreğimi ortaya koyarak kongrede başkanlığa aday olacağım. Artık bıçak kemiğe dayandı. Gerçek Beşiktaşlıların da bana destek vereceğini biliyorum. Başkan olduğum ilk günde kulübümüzün başkanımıza olan borçlarını ödeyeceğim. Artık tüm Beşiktaşlılar olarak hepimiz harekete geçmeliyiz" dedi. Beşiktaş'a gönül veren milyonlarca kişi olduğunu belirten Reyhan Sevinç, "Ben kongrede Sayın Yıldırım Demirören'e oy veren bir kişiyim. Onun başarılı olmasını çok istiyordum ama kulübün ve takımın hali ortada. Yaklaşık 5 yıldan bu yana Sayın Demirören'i uyarıyorum. Bugüne kadar kendisine yüzlerce faks çektim. O faksları hala saklıyorum. O gün yaptığımız uyarılar ve ve gelecekle ilgili endişelerimiz maalesef bugün karabasan gibi üzerimize çöktü. Ben dernekçi veya grupçu değilim. Sadece Beşiktaş'ı gönülden seven bir taraftarım. Bugün çok değerli spor yazarı ağabeyimiz Güven Taner'in yazısını da okudum. Başkan Demirören'in o yazıyı defalarca okumalı ve odasına asmalı. Artık harekete geçme zamanı. Çünkü yarın çok geç olacak" şeklinde konuştu. Camianın içinde bir çok kişiyle temasa geçtiğini vurgulayan Reyhan Sevinç, "İlk yaptığımız görüşmeler çok olumlu geçti. Türkiye'nin önde gelen Beşiktaşlıları bana ve arkadaşlarıma büyük destek veriyor. Tüm Türkiye'nin ayakta alkışlayacağı bir Beşiktaş'ı oluşturmak için kolları sıvadık. Başkan Demirören'den tek isteğimiz hemen olağanüstü kongreye gitmesi. Beşiktaş'ın artık kaybedecek bir dakika zamanı bile yok" dedi. Ha gayret kaynak: Kartalhaber.com |
inş.. walla adam çok doğru konuşmuş artık kaybedecek zaman kalmadı. |
Arkadaslar, kimdir bu adam, bi bilen varmi. Kimdir nedir, neyin nesidir |
kim ki bu adam |
birde haber doğru mu acaba o var |
bize başkan değil yüreğini ortaya koyacak kartallar lazım |
Hep laf hep laf...Anca konuşuyorlar.Muhalefette böyle.Bir icraat yaptıkları yok. |
ee inşallah senide deneyelim zaten deneme tahtası gelen 5 seneyi götürüyoo bakalım hayırlısı inşallah başarırsın da demiroren gitmezkiii |
kim bu yav .kendi reklamını yapıyor Beşiktaş üzerinden. |
inş. doğrudur klup yönetmenin sadece para ile olmadığını anladık demirören dünyaları yedi aklı başında yönetmeyi bilen akıllı adamlar lazım.ama kaynaktan dolayı kolpa gibi. inş.doğrudur ve bazı kişilere cesaret verirde aday olurlar. o koltukta oturmak herkese nasip olmaz hele birde başarılı olursan heykelini diker bu taraftar |
tanımıyorummm |
Beşiktaş kongre üyesi Reyhan Sevinç, yaptığı açıklamada "Bugünden itibaren çalışmalara başlıyorum. Beşiktaş için kim ne yapabilirse ona kapım açık. Artık Beşiktaş'a Beşiktaşlıların el koyma zamanı gelmiştir" dedi. Sevinç, "Bugün tüm Beşiktaşlıların içi kan ağlıyor. Türkiye'nin dört bir yanındaki Beşiktaşlılar kulübün kötü yönetimi yüzünden sokağa çıkamayacak duruma geldi. Ben yüreğimi ortaya koyarak kongrede başkanlığa aday olacağım. Artık bıçak kemiğe dayandı. Gerçek Beşiktaşlıların da bana destek vereceğini biliyorum. Başkan olduğum ilk günde kulübümüzün başkanımıza olan borçlarını ödeyeceğim. Artık tüm Beşiktaşlılar olarak hepimiz harekete geçmeliyiz" dedi. Beşiktaş'a gönül veren milyonlarca kişi olduğunu belirten Reyhan Sevinç, "Ben kongrede Sayın Yıldırım Demirören'e oy veren bir kişiyim. Onun başarılı olmasını çok istiyordum ama kulübün ve takımın hali ortada. Yaklaşık 5 yıldan bu yana Sayın Demirören'i uyarıyorum. Bugüne kadar kendisine yüzlerce faks çektim. O faksları hala saklıyorum. O gün yaptığımız uyarılar ve ve gelecekle ilgili endişelerimiz maalesef bugün karabasan gibi üzerimize çöktü. Ben dernekçi veya grupçu değilim. Sadece Beşiktaş'ı gönülden seven bir taraftarım. Bugün çok değerli spor yazarı ağabeyimiz Güven Taner'in yazısını da okudum. Başkan Demirören'in o yazıyı defalarca okumalı ve odasına asmalı. Artık harekete geçme zamanı. Çünkü yarın çok geç olacak" şeklinde konuştu. Camianın içinde bir çok kişiyle temasa geçtiğini vurgulayan Reyhan Sevinç, "İlk yaptığımız görüşmeler çok olumlu geçti. Türkiye'nin önde gelen Beşiktaşlıları bana ve arkadaşlarıma büyük destek veriyor. Tüm Türkiye'nin ayakta alkışlayacağı bir Beşiktaş'ı oluşturmak için kolları sıvadık. Başkan Demirören'den tek isteğimiz hemen olağanüstü kongreye gitmesi. Beşiktaş'ın artık kaybedecek bir dakika zamanı bile yok" dedi. GALERİ arkadaşlar haberde bu adamın resmide var(resimleri büyütmek için resimlerin üzerine tıklayın) http://www.kartalhaber.com/thumbnail...0.jpg&maxw=150 |
iyi güzel de bu adam kim? |
ihsan kalkavan diyorum ben kim bu adam reklam peşinde olan biri olmasın yada demir ören gibi azizenin sağ kolu olmasın |
Yav hic birimiz bu adamin sicilini bilmiyoruz, demek ki kolpa haber Vay reklamci vaaay |
bi başkan adayı çıkmış olması ilginç,adamı hiç birimizin tanımaması daha ilginç..gerçek mi hayal mi öğreniriz yakında.. |
bunlar bir reklam cikip aciklasin ozaman neyi bekliyor??? ustelik kimki bu arkadas besiktaslimiki bikere?? |
bu adam kim? |
bu adam kim bir.ikincisi kongrede aday olurum demiş o zamana kadar (2010) kim öle kim kala.valla tüpçüye karşı bu adamı tanımıyom ama mal olsa desteklerim.o bundan daha iyidir. |
tüpçü gitsin kim gelirse gelsin ki oda 2 sene daha bizlerle olacak... |
göz,n, severim koy parasını cebine yolla şu demiröreni bundan daha kötü olamaz zaten |
Hakkimizda hayirlisi Agalar |
Alıntı:
|
Bu adam kim yaw .! |
ilk defa duydum vallaaa |
Alıntı:
bizm baskanda zamanla paramızı bitiriyor |
BU ADAM KİM???? |
şu anki yönetim gitsinde kim gelirse gelsin gelen kişiler bunlar kadar kulübü kötü yönetemez |
Alıntı:
|
adam güzel konuşmş ama neden bundan 10 ay önceki seçimlerde bir allahın kulu çıkmadıda şimdi çıkıyor hani borçtan korkmuştunuz nerdesiniz Beşiktaş gibi büyük bir kulübün 97 milyon YTL borcundan kaçanlar var ve bunlar türkiyenin en zengin kişiliri değilmiydi bunlar boş işler anca medyada yer edinmekten başka bişey değil. |
demirörene parasını ödiycekse gelsin hemen! |
hayırlısıysa olsun degilse olmasın yuzumuzu güldürecek bir baskan gelsin |
Türkiye`de Saat: 18:03 . |