![]() |
ya bide şu var tumeri fenerle görüştü diye gönderen bir yönetim fenerden dünyanın futbolcusunu aldı bu ne çelişkidir ya... onlar bizim en iyi futbolcumuzu alırken biz onların çöptenekesi attığı futbolcuları aldık başkanı tebrik ediyorum bizi çok güzel rezil ediyosunuz tebrikler... |
transferlerden sonra olup olmıcağımızı söylerim |
yönetim istifa etmesse hocanında mantelitesi degişmez se şampiyonluk hayal olur |
yorumsuz..... |
Ümidim yok.! |
Transferlere bakar iki iyi yabanci gelirse ve takim ciddi bir havaya girerse olabilir,ama gene kazmalari doldurup takim karisirsa en iyi 3. bitiririz.Hep problem polemikler,sakatlar var.Kartal rahat mac oyniyamiyor. Ama sampiyon olmak istiyorsak derbileri kazanmamiz lazim,hepsi 6 puanlik maclar,malesef orda saafimiz var!! |
ben eminim şampiyon olucaz. |
benim hiç ümidim yoq biz< olsak federasyon engeller zaten bizi şampiyon yapmazlar.gs-fb arasında gider hep bu devran.ne zamanki adam gibi yönetim olur federasyondada ağırlığı olur ozman şartlar değişebilir.bu vaziyette 2, olmak bizim için ne yazikki başarıdır hemde büyük başarı.aynı zmanda türkiye kupasını almakta. |
ben inanmıyorum ! |
ümit gönlümün ekmeği..herşeyden önce inanmak lazım.ama bizim inanmamız yetmiyor maalesef. |
Türkiye`de Saat: 17:42 . |