![]() |
Esrarengiz tezahürat Beşiktaş tribünleri anlaşılamadı.. Maçın sonlarına doğru garip bir tezahürat vardı. Bu tezahürat neden yapıldı anlaşılamadı. Yaklaşık bir dakika sürdü.. Beşiktaş taraftarı takımlarının uzun bir süre sonra oynadığı iyi futbolu alkışlamak yerine tuhaf bir tezahürata yöneldi. 79. dakikada başlatıp yaklaşık 1 dakika sürdürdükleri "Şarabı da içeriz, esrarı da çekeriz..." şeklindeki tezahüratı nedeniyle tepki aldı. Kulübe bu tezahürat ve küfür nedeniyle para cezası gelmesi bekleniyor. Kaynak:Haber'in Doğru Adresi, Haber, Yerel Haber, Siyaset Haberleri, Sondakika Haberleri, Gazeteler, Haberler |
ben macı seyredemedim acaba boyle bir olay var mı ? |
ben duymadım ama olsa olsa bi grup küçük bi bölüm yapmıştır belki |
erman toroğlu ve yılmaz vural'a göndermedir :) bir olay olduda hatırlatayım.. |
yanlış bi olay |
maçın en kötü anıydı.artık bu tip işlerden kaçınmalıyız.kültür seviyesi diğer takım taraftarına oranla biraz daha gelişmiş olan taraftarımıza hiç yakışmadı.ite-köpeğe meydan bıraktık konuşmaları için.değmez di |
Bir kisim taraftarlarin Rakimizi iceriz,esrarimizi iceriz..... tezahuratina Erman toroglu nun ilginc bir yorumu oldu simdi: Yakisirmi ben olsam o taraftari teshir ederdim diyor. ( Ben de onaylamadaigim bir tezahurat ve bize yakismiyan bir tezahurat)Ama Erman Toroglu eger okuyorsan! Ahlak anlayisina limon sikayim senin! Dizinin dibinde Yilmaz Vural(bir "akademik" teknikdirektöre o kufuru ettigi gun teskere verdin degilmi? Bugun o ahlaksizca yaptigi yoruma teskere vereceksin degilmi? Bu yazdiklarimi sana ulastirabilmeyi cok isterdim. It itin kuyruguna basarmi misali bu olsa gerek. |
http://www.kralkartal.com/surunun.gifbursalılar sürün sün b,iz uçuyorz abi (konyla bağdaştıramadım ama ...) |
bu tezahuratın sadece ankaragücü maçında söylenmeside işin ilginç tarafı bu tezahuratı genellikle ankaragüçlüler söylüyor bnce onlara bi göndermede olabilir !!! |
abi bizimkilerde iyice cozuttu sanki maça değilde cepheye gidiyoruz yazık takımımıza ya ne yapmaya calısıyorki bu taraftar hayret bi olay yw |
Keşke yaşanmasaydı diyebileceğimiz bir olay...Umarım bir daha tekrarlanmaz.Yakışmıyor çünkü bize... |
ya ilk defa mı söylüyoruz anlamadım ki... yok tezahuratta bela var ondan yenemiyolar yok musalla taşı var çok itii geliyor kartal gol golg ol çok sinirli söyleniyor takım olumsuz etkileniyor. şimdide bu herkes kendi işine baksın |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
evet aynen oyle bu tezahuratın devamını herkes bilir iyide yapıldııı |
maçta vardı bu tezahürat benimde dikkatiimi çekti |
arkadaşlar evet bu tezahüratlar herzaman sölenio belki ama ztn bütün herkez BEŞİKTAŞ üzerinde yoğunlaşmış bi şekilde ve nereden ne bulabiliriz die bakılıo. herşeyiyle muhteşem bir taraftar bjk taraftarı ama bence bizlere laf gelmemesi için brz daha sakin davranmalıyız derim [tabi benim düşüncem...] |
çekeriz kardeşim kime ne |
bence gereksizdi.! bize yakışmadı.! |
Alıntı:
|
bu tarz tezehuratlari birakalim artik bunlar ancak ankaragucu ve bursa gibi geri kalmis taraftarlara yakisir bize degil.ayni seviyeye inmemek gerekir. |
Alıntı:
biz bayanların bu şekilde olmasa bile ,sizlerinde böle olmamanızı isteriz... |
Türkiye`de Saat: 11:11 . |