![]() |
Hocam ne olacaksa olsun artık Bir türlü dikiş tutturamadık.Hala futbolcudan kaynaklanmayan bir beceriksizlik var takımda.dün gördük ki atılan goller de en azından süperligi taşıyacak kapasitede oyuncularımız var.pozisyon bulamadanda gol atabilirler yeter ki yarım pozisyon olsun.hocam sizden umutluyuz bu takıma pozitif futbol oynatacağınızdan eminiz.Ankaragücünden bile korkarak top oynadık ona rağmen yine de pozisyon verdik.gol yememek adına oyun seyretmeyelim.gol yiyelim demiyorum ama bunun için pısısrık ve şahsiyetsiz futbol oynamayalım.Artık atın şu kayserili hoca kimliğinizi üzerinizden. |
arkadas ozellikle yedigimiz gol ortada nasıl bir defans anlayısı oyle on direkte niye kimse yok |
Bence takımdaki topçularda sorun var.Adamlar tamamen özgüvenlerini kaybetmiş durumda.Bu çok açık bir şekilde görülüyor maçlarda.Ceza sahası çizgisinin oraya geliyorlar kaleyi görüyor ama vurmuyorlar.Böyle şey olamaz.Resmen kendine güvenleri yok işte bunların.Korkuyorlar!Devre arasında aşılması gereken en büyük problem bu bence...Sonrada gerekli yerlere enaz iki tane transfer yapılarak takım çok daha iyi olacaktır.Tabii alınan adamların eldekilerden çok daha iyi olması şartıyla...Gerisi ertuğlul hocanın becerisine,taktik anlayışına,futbolcularla olan diyaloğuna kalmış.Bunlarında ertuğlul hocada olduğuna inanıyorum... |
bir tedirginlik bir korkaklık olduğu fikrine katılıyorum,ama bobo da durunca resmen forvetsiz oynuyoruz,gol sıkıntımız burdan kaynaklanıyor |
Hala hoca kornerlerde adam paylaşımını yaptıramadı,bu kaçıncı aynı tip gol yiyoruz.Bir önlem yok. |
Devre arası herşeyin ilacı olacak buna canı gönülden inanıyorum.Evet bazı oyuncularımız haricinde diğer isimler Beşiktaşımızda forma giyecek kapasiteye sahip değiller.Ancak Türkiye liginde istenen ve hedeflenen başarı takımdaki birkaç ismin birazcık ağırlığını koymasıyla gelebilecek türden. |
ya her zaman soylüyorum.görmüş geçirmiş stoper en büyük ilaç olacak bize. |
Türkiye`de Saat: 16:36 . |