![]() |
İ.Kaş(Yeni bir İtalyan yıldız geliyor) Bu çocuğun oyun karakerine bayılıyorum.Türk futbolundaki stoperlere hiç benzemiyor.Sertliği ve kesiciliği tipik bir italyan stoperi.Hem rakibe,hem de topa sert.Tayming ve yer tutuşlarını da biraz daha ilerletip tecrübe kazanabilirse(Ve tabi şımarmazsa)Milli takımın değişmezi,büyük bir stoper olur.Allah nazarlardan saklasın |
inşallah iyi olur |
ben de çok beğeniyorum,biraz maç ve tecrübe eksikliği var,uzun yıllar beşiktaşa hizmet edecek kumaş var onda |
inşallah güzel olur iyi kumaş diattadan daha iyi |
ibrahim Kaş Beşiktaşın savunmada rakip fovetlere gerçek manada şarz eden ve ilk müdahale yapabilen avrupai tarzda bir futbol oyuncusu. bizim diğert oyuncularımız gölge savunması yaparken ibrahim Kaç çok sert ve ve etkili mudahale yapıyor ve risksiz oynuyor. Bana göre daha fazla şans verilmesi lazım.baki nin yanında ronaldinho gibi kalıyor.ertuğrul hocanında artık bunu görmesi lazım |
Alıntı:
Türkiye deki altyapı antrenörleri yetersiz. Tiga'nın dediği gibi Türkiyede ki 19-20 yaşındaki oyuncular bile Fransa daki 13-14 yaşındaki oyuncuların olgunluğuna sahip değil. Sonuç olarak İbrahim Kaş ı övmek için, Serdar Özkan ı övmek için çok erken. Bekleyelimde zaman bu oyuncuları ön plana çıkartın, şimdiden överek kıçlarını kaldırmayalım. |
Bende çok beğeniyor çok sağlam futbol oynuyor. Taş gibi, dünkü müdahaleleri çok yerindeydi. |
Alıntı:
aynen.geçen four four two dergisinde okumuştum.Eskiden geleceğin yıldızı olacak dediğimiz ne futbolcular varmış.hatta bir çoğunu ben bile hatırlıyorum.yaşı müsait olanlarında aklına gelecektir mesela Hikmet vardı bizde gs de Alp vardı.Yasin için neler yazıldığını hala hatırlıyoruz. |
İbrahim Kaş ın en büyük ve en önemli özelliği ilk yapılan müdahalelere oldukça başarılı olması.Rakiplerine aman vermeyen hırslı bir savunma anlayışına sahip,teknik açıdan bazı eksikleri bulunsa da bunu zamanla yanında oynayacağı tecrübeli isimlerle kapatacağı düşüncesi içersindeyim. |
bence iyi bir ön libero olur. bu adamdan stopre olmaz.boyu yok.her kafa topunu kaybediyo. bana defansta bu ve toraman güven vermiyo. sacmalayan bakiyi bile aradım dün |
Oyun stili ve tarzını interli cordobaya benzetiyorum...Yanında iyi bir stoper olursa ileride çok daha iyi olacaktır bundan eminim.Alınacak yabancı stoper öyle biri olmalı ki yanındakilere birşeyler öğretmeli tecrübesiyle.İ.kaşta tecrübe kazanırsa ileride çok daha iyi olacaktır. |
1-2 sene sonra çk daha düzgün olur ve zan la toramanın papucunu dama atar...Bence bu sene rico gitmemeli çnkü onun yerine adam alamayız.en azından zorluk derecesi düşk maçlarda kullanırız.diatta ve higuain gitmeli.onların yernde iyi adamlar alınmalı.Eğerki ricoya iyi bir teklif gelirse o zaman arkaya bakmadan satılmalı..ama sadece elden çıkarmak içn çıkarmaya gerek yok... |
bu takımda uzun yıllar kalıp Beşiktaşıma faydalı olur umarım. |
İ.Kaş çok sağlam ve vücut'unu iyi kullanan oyuncumuz sadece biraz daha tecrübe kazanması lazım..Çok iyi yerlere gelecek Gökhan Zan gibi saaktlanmaz hiç olmassa kendine bakıyor..Kondisyon ve fiziği gayet iyi halde..inşallah iyi yerlere gelir Beşiktaş'ımızla beraber |
iyi bir oyuncu olacagi belli sans verilirse bir iki sene sonra cok iyi bir defans adami olur. |
İleride daha iyi olur umarım.! |
bencede sağlam birine benziyo bu çocuktan faydalanmak gerek... |
ben ümit milli maçında izledim çok iyi olacak hava topları taymingi bence çok iyi |
ibrahim kaş gerçekten sağlam oyuncu hızı ve zamanlaması çok yerinde gücünü de olabildiğince iyi kullanıyor. Daha çok şans verilmeli bence... |
Türkiye`de Saat: 16:44 . |