![]() |
Faik Gürses'ten DeLgado yoRumu.. Faik Gürses : DeLgado 25 yaşında mutLu bir ArjantinLi oLarak Beşiktaş'ı çekiyor , 10 siyah beyazLı da ona bakıyor : ''Baba Sayende ekmek yiyoruz...'' |
katılmıyorum..diğerleirnin hakkını yemek hoş değil..delgado süper ama tello bobo toroman üzülmez bunlarda süper adamlar |
arkadaşlar şu anda bir delgado gerçeği var beşiktaşı taşıyan götüren oyucu ama hala santrafor eksi belli oluyor bobo geçen seneki performansında uzak bir oyun sergilerken nobre rakip defansta kayboluyor higuain yokları oynuyor BEŞİKTAŞIMIZ ligde iyi yerde bence oyuncuların hjakkını yemek istemiyorum kesinlikle ama böyle gitmez delgado'ya santrafor bir partner gerekiyor ömer üründül bey'e katılıyorum ben bu konuda |
cok dogru hatta porto macında bir pozisyon var delgado topla hepsinden daha hızlı cıktı hucuma |
Evet yorumda emeği sadece delgadoya yıkmış.Takım 11 kişi ve bizde 12 sadece o değil : ) |
kesinlikle çok haklı iyi sölemiş delgado oynarsa kazanıyoruz oynamazsa kazanamıyoruz. |
delgado son haftalarda oldukca iyi ama pek ayak uyduran olmuyor ona.diger oyuncularda biraz performans yukseltmeli. |
bobo gerçekten birşey yapmıyor vede ben bundan rahatsızlık duyuyorum.delgadoyada bişi sölemek ayıp olur zaten... |
Bobo yatmaya başladı valla 2-3 haftadan beri tık yok |
kesinlikle çok haklııı |
yaaa delgadoya soz yok harıka adam .....ama alttakı burak resmını anlayamadım ben yaaaa:):):) |
anlamadım :D |
Alıntı:
|
delgado?! porto maçında da ekmeğini yedik! büyük topçu! |
Bir şarkısın sen ömür boyu sürecek... Hadi ya biraz da Tello ile Bobo da kımıldasın.Özelliklde de Bobo.Serdar Özkan da da ilerleme var son haftalarda |
Kabul etmek belki zor geliyor.Ama gerçekte maalesef bu.Koskoca Beşiktaşın kaderi Delgado nun göstereceği performansa endekslenmiş durumda... |
Alıntı:
|
ewet ama delgado yine hepsinden çok çalışıyoo |
O kadar da değil yaw.. |
Türkiye`de Saat: 18:06 . |