![]() |
Alıntı:
|
proje resimlerinden güzel görünmüyor.beğenmedim. ayrıca 50 bin lik stad takıntısı nedir. 50 binlik lik yapıp stada 35 bin gelse boş görülecek. az kapsiteli olsun fakat stad tam dolu olsun. psikolojik olarak bu daha rahatlatır oyuncuları.. stad büyüdükce ses akustiği bozulacak. |
Yok ya bi arkadaşın paylaşımı var o daha güzel. hatırlarsınız belki Kartal geliyo İnönü'nün üstüne konuyor ve kanatları açılıyo süper o.. |
Alıntı:
|
FB ve son olarak GS nin stad konusundaki atılımlarından sonra bize de mutlak surette bu konuyla ilgili birşeyler yapmak farz oldu.Stadın modernize edilerek Avrupai bir görünüme kavuşması ve özellikle kapasitesinin arttırılması en büyük isteğim. |
Bence hic güzel degil valla, kara kartalin dedigi gibi o kartalli proje, bu da proje degil malesef :P yapsinlar ya da inönü inönü kalsin yoksa bu bizim transferlere benzer. |
istemiyorum yıkılmasını...! |
del bosqueye parasını öde yeni transfer yap üstüne bi de stad yap... hepsini bu yönetim mi yapıcakmıs?! ne zamana?? |
Alıntı:
Ama bu yönetim değil stad, transfer bile yapamıyor..! |
üst taraflar kartal ve kanadı görüntüsü verilerek kapatılacak sanırım |
Arkadaşlar bende kendi çapımda bişey yaptım, nasıl olmuş yorum alabilirmiyim |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Yorum alabilirmiyim? |
bu ne zamanlık bi haber anlayamadım benim bildiğim projedeki stad resimleri bambaşka |
boş yere kapasiteyi büyütmesinler çarşı grubu dönmesse yeni stadın keyfi çıkmass |
yaa bizim stadımız çok güzeldi boşu boşuna para harcıyolar yaa küçük olması daha iyiydi..manzara fln 10 numaraydı ztn üstünü kapatcaklar şmdi hiç biyer grünmicek..!ßeenmedimm... :( inönünün havası bambaşkaydıı... |
daha önce youtube da çıkan kartallı stad daha iyiydi. |
kulubun gelısmesi icin yeni stadlar gereklıdır besıktas da sıtadını yenılemelıdır nostaljı basarı getırmıyor malesef yenı stadla kulubun kasasına cok yı paralar girecektır |
BUNU YAPSINLAR CİNSİYET DEİŞTİRİRİM :....:D |
:D güzel gibi duruyoo |
bir izni alamadılar rezil olduk kombinede satamadılar izin vermezlerse herkes bir tarafıyla acizliğimize gülecekler ve projedede bir hüsran yaşanacağa benziyor |
İnönüdeyiz zaten bu sene... |
ii bişeye benziyo ama alayına isyan inadına inönü diyorumm... |
Neyseki yeni stad yattı...:) |
KARDESIM GUZEL PAYLASIM SAGOL AMA GAZATE HABERLERINI LUTFEN ACMA KANLI MEDYA |
ne oldu eski projeye? nerde tiyatro salonları alışveriş merkezleri ? bence eski proje daha guzeldi. bu yarım kalmıs bi stad inşaatına benziyor |
önceki projeye ne oldu onlar daha güzeldi |
eywallah |
Zaten çok eski bir proje bu, hem kim bilir kim yapmistir. Igrenç birseye benziyor.. |
biraz daha üzerinde çalışılırsa güzel bişe ortaya çıkabilr |
cok ıyı ya ozellıkle kale arkası deplasman takımları ıcın ıyı olmus ıslansınlar ususunle onemlımı |
BU NASIL PROJE bu ne alaka ya ne olduğu bile belli deil . Şöyle bir durumda var 2000 kombine satan klübe 40000 lik stada gerek var mı . Ne oldu bu sene neden kimse kombine almıyo ????? Bu nasıl sevgi acep ? merak eden varsa ben 2000 kişiden biriyim herkesi özellikle şu zamanlarda daha dikkatli ve özverili olmasını arzu ederim |
ne oldu proje proje dediler daha hiç birşey yapmadılar |
komple kutu gibi üstü kapalı olsun tittiredin manzarasını manzara isteyen 1kaç saat oncesinden gelsin dolmabahcede sahilde yuruyus yapsın cay kola içsin.eski proje iyidir anıtlar kurulu yeterki tamam desin yalnız 1 tek ricam.4 tribundede loca var kapalıda olmasın.bizi sıradanlaştırmaktan başka bir işe yaramaz çünkü.ambiansta hikaye olur. |
boş |
yeni stad yapılınca kapalıyı tarftara kaptırırlarmı kapalı filanda klamaz zaten yeni stad yapılınca rant sağlayan şirket dolacak hamburgercierden,kahvecilere.sıcak çukalata filanda içilri artık mağazalar bol bol kazanda tarih olur böylelikle dolma bahçedende kimse yürümez stada . tarihi yıkıma hayır |
Türkiye`de Saat: 06:44 . |