![]() |
hiç şaşırmadım ş e r e f s i z l e r i n yaptığı işe.! |
valla yönetimi desteklediğimden değil ama bu basın gene işleri karıştırarak BJK nın önüne geçmek istiyor ben Demirören ne kadar başarısız olursa olsun klübü iflasın eşiğine getireceğini sanmıyorum BJK yı satmak gibi bir düşünsesi olduğunu hiç düşünmüyorum. Yapılan doğru olmayabilir ama amaç asla haberde yazıldığı gibi değil bıraksınlar BJK nın peşini devlete yalaklık yapmıyoruz en azından bize arsa versin diye... |
Bir Kredi kartının borcunu baska bir krediyle kapatırsanız ne olur ...Batarsınız 4 milyon euro borç ıle geldı simdi borç klubun butcesını astı hala 20 mılyon eurosunu kurtarmaya calısıyor borc buyudukce batağa gidiiyoruz son koz fulya sıra onda |
herşey güzelde siyasileri katmasak bea. |
Önde cola turka yazıyo ya benim gibi forma almayan binlerce insan var al sana ordan da gelir yok bak.. |
bu başkan hisardaki ewini satsa 2 beşiktaş kurulur..gözü doymuo heralde |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
valla öyle ya satıyolar bune ya ...recep tayyibi gecti baskan yakında bizide satar bu baskan |
kulubun bu borç batağının içinden çıkması için beşiktaşa çok zengin bir başkanın gelmesi gerekiyor her ne kadar istemeden söylesemde aziz yıldırım bu konudaki en iyi başkandır benim önerim fikret ormanın başkanlığa seçilmesi yoksa 10 sene daha şampiyonluk göremeyiz |
Türkiye`de Saat: 02:16 . |