![]() |
'İtirazım var' 'İtirazım var' http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/im...__riza2012.jpg Rıza Çalımbay, Demirören yönetimindeki en başarılı teknik direktör olarak Ertuğrul Sağlam'ın gösterilmesine tepkili... 20.12.2007 Kartal’ın eski hocası Rıza Çalımbay, Demirören yönetimindeki en başarılı teknik direktör olarak Ertuğrul Sağlam’ın gösterilmesine tepkili... İlk 16 haftanın baz alındığı haberi yorumlayan Çalımbay, “Yapılan haberde teknik direktörler karşılaştırılmış. Ertuğrul hoca 16 maç oynadı. Ben Bosque’den teslim aldığım takımla 17 maçta sadece 1 yenilgi almıştım. Yeni sezonda ise 9 maça çıkmıştım. Bu duruma itirazım var” dedi. |
Yapma rıza hoca şimdi.Bırakın böyle lafları artık.Beşiktaşa zarar veriyor bunlar...Ertuğlul hocaya destek zamanı şimdi.Sizlerde destek vermezseniz zaten hem ertuğlul hocaya hemde beşiktaşa yazık olur.Ben daha iyiydim o daha kötü gibi söylemlerle bir yere varılmaz.Öğrenemedik mi daha... |
bırak yaaa rıza |
rıza hoca haklı |
Kabul et ki Rıza Hoca,Ertuğrul,Bosgue vetigana içinde en kötü sendin.Puanı bırak ,oynattığın futbol çokkötüydü.Olmadı yani kaptan:captain: |
Türkiye`de Saat: 10:39 . |