![]() |
İşte Sağlam'ın listesi ! İşte Sağlam'ın listesi ! http://s4.directupload.net/images/071220/66rsixqt.jpgAra transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş transfer çalışmalarına başladı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, başkan Yıldırım Demirören’e yeni yılda kadrosunda görmek istediği futbolcuların listesini verdi. Kadrosunu en az beş futbolcu ile güçlendirmek isteyen Ertuğrul Sağlam, Sivasspor’dan Hayrettin, Bursaspor’dan Ömer Aysan, Manisa’dan Selçuk, Feyenoord’dan Nuri Şahin ve Sochaux’dan Mevlüt’ün alınması için rapor verdi. Beşiktaş yönetimi Sivassporlu Hayrettin için İbrahim Akın ve bir kısım para önerdi. Manisasporlu Selçuk için de bu hafta sonundaki Vestel Manisaspor maçı öncesinde tekrar görüşme yapılacak. Başkan Demirören, Nuri Şahin ve Sochaux’lu Mevlüt için 5 milyon euroyu gözden çıkardı. Bu arada Demirören, Kayserisporlu Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal için Kayserispor’a Ricardinho, Higuain ve Diatta ile bir miktar para önerdi. Bu teklife rağmen Kayserispor Başkanı Recep Mamur ısrarla her iki futbolcusunu da satmayı düşünmediklerini yeniledi |
ya anlamıyorum şu admlarda niye ısrar ediyolar kayserili futbolcularla bence o adamları vermelerine gerek yok iyi bir higuen onların ikisinede 5 basar daha görmedik adam ne yaptığını bence yetenekli oyuncu sonra pişman olunacak bişi yapmasınlar higueni bir yere veripte |
Topuz ve mevlüd dışındaki isimlerin hiçbiri Beşiktaşımızın formasını giyebilecek düzeyde değiller. |
ne ömer aysanı yaw? |
türkiyede yerli olarak şu an itibariyle alınacak tek futbolcu topuz dur bence |
Daha akıllanamadık mı yaa.Türkiyeden böyle topçular alınmaz.Her sene aynı şey...2 tane transfer istiyoruz yaa altı üstü.Bir tane stoper bir tanede forvet.Ama adam gibi olsunlar busefer...Sezon sonu içinde mevlüt ve nuri transferleri olabilir.Ama devre arasında alınmaları lüks olur bence... |
ömer aysan kim kardeşim ya gıcık gıcık adamları dolduracaklar takıma sinir oluyorum heriflere yaw hayret bişey |
Mehmet Topuz gelse keşke yafff..... |
nuri şahin iyi olur bence topzda yakışır |
valla bu alınacak adamlarlamı şampıon olacağızzz |
sadece nuri şahin , mevlüt ve topuz alınabilir.onlarda astronomik ücretlerle değil. |
illa bursadan bir adam alacaksak bari forvet sercanı alalım adam cok iyi. Ayrıca burşye gerek yok ne yapacagız onu alıp hayrettin olabilir zaten bıktım artık ibodan |
topuz haric digerleri besiktasimiza yakismaz,onlarla sampiyon olunmaz |
türkiyeden futbolcu alınmasına karşıyım başka takımlardan alınacağına onun yerine PAF takımından çıkarsınlar yalarındada onlara abilik edecek hem türk hemde yabancı futbolcular olsun |
walla sonuç ne olur bilmiyorum... |
M.Topuz haricinde bir yerli oyuncu alırsa yine boşa para harcamış oluruz.! |
Türkiye`de Saat: 20:12 . |