![]() |
Akın'dan şok tavır BEŞİKTAŞ'ta İbrahim Akın'ın bileti kesildi. İbrahim dün teknik heyete "Geçen hafta kampa alındığım halde 18'e alınmadım. Çok etkilendim. Hazır değilim, Manisa'ya gitmek istemiyorum" dedi. Hemen kadrodan çıkarılan Akın ile ile ilgili Sinan Engin "Devre arasında yollarımızı ayıracağız" diye konuştu. |
Git artık ya zaten ben kaç senedir çok yetenekli dedikleri yeteneğin ne olduğunu çözemedim.. |
en iyisini yaparız kuru karabalık yapıyor eski formunda olmuyan oyuncuyla isimiz yok güle güle |
bencede gitsin ya bikaç şut çekti zamanında hala onların hatrına duruyordu gitsin artık |
Artık gitsin canımızdan bezdirdi. |
ya onun bu kulüp de durması bile suç defolsun gitsin:wavey: |
Hazır değilmiş.Sanki diğer maçlarda çok hazırdı!..Yol verilsin gitsin bu adam.Kesinlikle satılmalı kiralanmamalı... |
defolsun getsin ya |
hala durduğu hata... |
Yeter artık son 10 dakkaların adamı olarak kaç senedir bu kulüptesin hiç bir icraatın yok. 10 maçta bir ibrahim akın takımı kurtaracak diye bi tarafımızı patlatıyoruz. Yok b uadam da birşey anlayamadık hala. |
nedense ben defolsun gitsin diyemiyorum. çünkü onu çok seviyorum. ama artık gittiği yerde başarılı olmasını diliyorum...:( |
gitsin gitsin kalması hata |
ohhhh bee allahtan kendısı demış yoksa halen kurtarıcı olarak ikinci yarı oynardı:) |
kaç senedir sabrediiyoruz sonuç 0... |
baş baş |
Ulan GS de cok basaril maclar cikartan HASAN KABZE nin gözünün yasina bakmadan yolladilar.O kadar kritik goller attigi halde. Peki biz senin neyine sabrediyoz bunca zamandir?Sen daha Topcu olmadan seni yildiz futbolcu yaptik bagrimiza bastik.. Böyle adamlara artik katlanamiyorum.Mümkünse bu aksam gitsin.Nankör adamlarla isimiz yok bizim.. |
güLe güLe ... |
Alıntı:
|
Uğurla ola |
Beş senedir şu takıma neverdi Allah aşkına parayı alırken profosyonel oynamaya gelince icraat yok geç yetenekmiş yaşlandı hala bir faydası yok aldığı paranın karşılığını verebildinmiki bu güne kadarda birde terbiyesizlik yapıyorsun.Senin gibi 10 tane İbrahim Akın buluruz ama sen 1 tane daha BEŞİKTAŞ bulamazsın.Anlayana. |
Çok sabrettik haketmedi. Defol o zaman! Çok ararsın sen bu zamanları.. |
gitsin valla .. |
defolsun ya bi getirisi yok anca hazırdan yiyo.. |
git akın git orada ne yaparsan yap yetti artık iyiysen formayı alırsın şans bulamamış sayısal mı bu sansı kendin yaratacaktın üzerine geçirdiğin formanın değerini bilemedin okan vardı nede bilen varmı onun gibi kaybolur gidersin |
gitsin ya yeter bu kadar sabır |
arkadaslar arkadaslar ayıp ediyonuz ya vallaha bak kadıköy faciasında o olmasa yeniliyoduk arkadaslar bakın adam hep son 10-20 dk de giriyo sutunu atıyo kaleci zor duruma sokuyo bunu hepımız biliyoz son dakıka golunu unutmayalım gecen seneki adam yeteneklerini kesfedemediki 2 sezondur 90 dk oynadıgın nadir goruyom rico her macı oynuyo bi sey yaotıgı yok adam son 10 dk de girip kaleci zor duruma sokuyo 90 dk oynasa eminim gol atar yapmayın bole adamın psikolojiisi bozuk falandır gözünüzü seviyim yaw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Türkiye`de Saat: 06:52 . |