![]() |
varya ben bu fbnin balının ta...... |
Arkadaşlar Sevilla dediğimiz takım en az diğer ekipler kadar güçlü bir ekip.Bana göre Avrupa da keyif veren futbolu oynayan nadir takımlardan biri.Burda ki maçta da ağır basan taraf mutlak favori. |
kardeşim ötünmeyin sizde çıkıcaktınız bakıcaktınız keyfinize walla 2. turda 10-0 d yinlseler birsürü para kazandılar bi<z ne yaptık 8-0... |
Alıntı:
bizde çok istiyoduk ama yönetim faktörü.ayrıca sen galiba halinden memnunsun.(ötünmeyin de ne demek) |
SeviLLa 'ya güvenimiz SonSuzz :D:D |
Olan yine Olympıc Lyon a oldu.Yıllardır Şampiyonlar Liginde arzu edilen başarıyı yakalayamadılar.Bu sene de son dönemde yakaladıkları form grafiği ile 2. tura kaldılar.Ama şanslarına Kupa nın en büyük 3 favorisinden biri olan Manchester Unıted çıktı.Elbette futbolda kağıt üzerinde hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz.Ancak Alex Ferguson un ekibi karşısında şansları yok denilecek kadar az... |
Sevilla taş gibi takım...Kadıköyde 2-0 yenilseler bile eminim ki ispanyada 3-0 yeneceklerdir.Kısacası Feneri ezer geçerler.Luis fabiano ve kanoute gol şow yaparlar...Ama fbye bu bile yeter aslında.İkinci tur çok büyük birşeydir bir türk takımı için.Elenselerde üzülmezler... |
sevilla da yener ezikleri hem de iki maçta da ama ben barça çıksın isterdim.amaç messi'yi izlemek :D |
Alıntı:
|
Bazı eşleşmeler var ki! Elenen takıma gerçekten yazık olacak Liverpool-İnter,Arsenal-AC Milan,Olympıc Lyon-Manchester Unıted bu eşleşmelerin önde gelenleri.Lyon-Manchester Unıted maçı dışındaki 2 eşleşmede kimin tur atlayacağını kestirmek gerçekten zor.Barcelona,Sevilla,Porto ve Manchester çeyrek finale yükselen ekipler olur. |
Türkiye`de Saat: 16:43 . |