![]() |
son dakıkalarda bobo ve burak'ın çok net pozisyonları oldu ıkısıde karsıya kaçırdı daha kaliteli forvet lazım sadece bobo'yla olmaz bu işler |
düşe kalka ite kaka gidiyor takım işte. |
bobo çok saglam bi gol attı gerçektenn...Bobon warsa sorun yokk.. :):) |
alışılagelmiş beşiktaşı yine izledik.artık yorum yapmak bile istemiyorum... burak'a ise hiç mi hiç yorum yapmıyorum ! |
Alıntı:
|
burda kampanya başlatılmalı bence bu takımdaki reziller gitmediği sürece seyirci maçlara gitmesin |
bobo muz saolsun :) ayrıca burak ve nobreye ayrıca tbrkler nasıl beceriyolar o kadar golü kacırmayı hayret doğrusu bu takıma önce sağlam bi forvet sonra da stoper gerekir.. |
manisayı 2-1 yendiğimiz için çok mutluyum..ama daha da iyi oynayabilirdik..burak'a gelince uzun zamandır oraya buraya bu kadar yumruk atmamıştı...adeta beni öldü öldü diriltti..eğer berabere kalsaydık ya da yenilseydik bu kaçırdığımız gollere çok yanacaktık...burak'ın hala beşiktaş'ta oynadığına anlam veremiyorum..gönderin gitsin..dünyada forvet mi kalmadı..mehmet yıldızı alın. |
Alıntı:
|
Alıntı:
1 tane son vuruşu olan forvet şart bobo ve burakın yerınde o pozisyonlarda holosko olsaydı en az 4-5 tane atardık.buraka verılen şans hıguen e verılseydı şmdı çok farklı olurdu.ama bakalım yönetım devre arasında ne yapıcak.hangı malvarlığmzı satıp o parayla oyuncu alabılıcekmı. |
Türkiye`de Saat: 03:55 . |