![]() |
Burak Yılmaz Nereye !!! V.Manisaspor-Beşiktaş maçının 2. yarısı Delgadonun yerıne oyuna giren Burak Yılmaz 2 net gol pozisyonunu harcadı ve Beşiktaşta son dakikalarda soğuk terler döktürdü. Arkadaşlar bana göre Burak Yılmaz bugun çok büyük bir şansı tepti o pozisyonlardan bırını gole çevirmiş olsaydı Beşiktaş' taki prestıjını en azından yenileyebilirdi... |
ne prestiji yaa...O adam gol attı mı ben sevinemiorumm...İtici geliyo bana ... |
ilk yorum benden olsun yıne arkadaşlar ben burak yılmazı sevıyorum ama cıdden şanssız gidiyor yani şansı yanında olsa beşiktaşımıza çok şey katacak...ayrıca çokta fazla forma buldu kendını gostermesı lazımdı ama şansı yanında değildi.. |
beceriksiz herif bi golü atamadı bee 2 tane ne gol pozisyonu ayıptır günahtır.. burağın acilen i.akın gibi takımdan uzakalaştırılması gerekir kiralık formülü mantıklı.. |
ben şahsen bi bakıma sevindim golleri kaçırınca.şimdi bir gol atsa bir sezon daha beşiktaşta olurdu. |
Abi bence şansla mansla alakası yok bunun.Adam top oynamayı unutmuş gibi sanki.Nerde ilk geldiğinde heryere koşan,pres yapıp rakip stoperlere pas yaptırmayan,iyi yerlere koşu yapan burak nerdee şimdiki burak.Adam çok değişmiş.Kendini bitirdi işte resmen.İ.akına özendi herhal!Bundan sonra ondan hayır gelmez.Bi anadolu takımında belki tekrar parlayabilir ama onu bile çok zor görüyorum.İyi bir antreman programı uygulaması lazım.Toplara daha iyi vurmayı öğrenmesi lazım.Çok şey lazım kısaca... |
eger gol yeseydik ben gorurdum onu o zamn zorla mac verdirecekti adama |
tek kelimeyle beceriksiz |
seviyoruz tabi bütün beşiktaşlı futbolcuları sevmek sevmemek değil de bu kada rgol kaçmaz |
bence o gitsin mankenlik yapsın yakışıklı coçuk top oynayıpta orası burasını kırmasın zaten ondan futbolcu falan olmaz |
Alıntı:
|
adam bırakın gol atmayı gol kaçırdığında üzülmüyor bile umrunda değil baki bile ondan daha istekli oynuyor böyle ruhsuz adamlara ihtiyacımız yok |
Bence bu maçla birlikte kredisini tüketmiş oldu.Devre arası yolların ayrılması yakın ihtimal. |
Alıntı:
katılıyorum sana arkadaşım |
Alıntı:
Alıntı:
|
Beceriksiz ve BENCİL...! |
ya ilk geldiği zmn harbi büyük topçu demiştim sonra ne olduysa böyle bir hal aldı. |
Bence Ibrahim Akin a da cok sans tanidik Burak a da.Hicbir takimda sansini bu kadar kötüye kullanan futbolculara bu kadar sabir gösterilmez ama bu cocuklar iyi niyetten de anlamiyolar.. bence ikisi de kiraya verilmeli ve gittikleri takimlarda takip edilmeli sezon sonuna kadar eger bir kipirdanma olursa tekrar sans verilebilir ama benim ikisinden de umudum yok.. Yazik onlarin yerinde olmak icin can ata binlerce genc futbolcu var ve onlar bu nimeti geri zekalica tepiyorlar.. |
Alıntı:
katiliyorum ama o son dk ne goller kacti bu kadarda olmaz ya..Bobo olsun burak yilmaz sanki niyetleri gol atmamakdi... |
burak sezon sonuna kadar KİRALIK verilmeli şans bulabileceği bi takıma bu çocuğun top oynaması kendine güven kazanması lazım çok açık şekilde topa vururken korkuyor kötü vurursam düşüncesi varsa bi topçuda ondan hayır gelmez ki burak sürekli bunu yapıyor kesinlikle kiralanmalaı kaybetmemeliyiz onu |
Kabiliyetsiz torpilli |
Alıntı:
|
O olmayınca pozisyonumuz yok o giriyo oyuna pozisyon yakalıyoz ama gol atacak adam yok:D ilginç walla... |
ya burak ve ibrahim akın adamlar ruhlarıyla oynamıyolar sırf para almak icin oynuyolar mac umurlarında deil dunku macda burak'ın kacırdıgı goller neydi ole ya hele 2. nasıl kacırd o golü sac bas yoldurdu valla |
Alıntı:
ama şoylede bır durum var bence kıralandıktan sonra en az 2 sene iyice kendısını tekrardan kanıtlaması gerekıyoo..2 sene sonrada Burak Yılmaz a iş düşermi bilmiyorum |
oo ilk geldiğinde dedim gelecek için br şeyler vaad ediyor felan...sonra br baktım herkes burak için bir şeyler söylüyor ben ama hala umutluyum felan derken..atrık benm de canıma tak ettiii...afedersinz ama başka br tabir bulamıyorum odun gbi ya ne bileyim..fizik tmm yerinde ama tekniğe dair hç br şey yok top geliyorr vücut braz esnek olur bunda yukarıdaki tabrim gibi hç br şey yokk yokk yok...en kısa yoldan yaşıda gençken fiziğide yerndeyken mankenlik onun için ideal br meslektr diye düşünyorumm...ohh be içimi döktüm rahatladımm yaa...:D |
valla ban ahiç kızmayın niye öle dedin niye böyle dedin bu adam tam bir 'KAZMA' Bu adam tam bir ARTİST HAVALI gönderin havasını söndürün.yüzünü göremk istemiyorum ya bunun maçta falan tiksinti geliyo bana. |
Burak Yılmaz'a gıcık oluyorum. Turkcell Süper Lig'in orta sıralarında bulunan ilk 11'de oynayabileceği bir takıma aklı başına gelene kadar kiralık verilmeli. |
Alıntı:
|
sürekli iakın la istanbul gecelerinde gezerlerse olacağı bu... |
ASLINDA YETENEKLI FUTBOLCU AMA ISTEDIKLERINI SAHADA VEREMIYO YANI FORM DÜZEYI 1 mac harika 10 mac 5 sinif FUTBOL OYNUYO AYNI BIZIM AKIN GIBI:::: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kabul etmek lazım burak geçen seneki burak deil........bence onun yeri orasıda diil........ya oynadığı alanı deiştirsin ya da.................................. |
burak kendini gelistiremiyor, bize boyle futbolcular lazim degil |
oy-na-mı-yoooooo!!!! |
Alıntı:
valla tam dokmuşsun ama nagıhan :):):) |
burak nası başarıyo böyle goller kaçırmayı anlamıyorum 1 kaçar 2 kaçar tamamda bu kadar olamaz |
ya arkadaslar ben halen umutluyumm buraktan ne bilimm tamam suan iii degil ama bence ii olucakk biraz sabirrr simdi diceksiniz sabir sabir nereye kadar biliyorumm ama ne bilimm bana cok ii ilsler basarakmis gibi geliyorr ve ben onun arkasindayiim sonuna kadarrr!!!! |
Türkiye`de Saat: 20:36 . |