![]() |
'Takma kafana Burak' 'Takma kafana Burak' http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/im...5_takma280.jpg Manisaspor karşısında 76. dakikada Matias Delgado'nun yerine oyuna giren genç futbolcu Burak Yılmaz, birçok gol pozisyonundan yararlanamadı. 22.12.2007 Manisaspor karşısında 76. dakikada Matias Delgado’nun yerine oyuna giren genç futbolcu Burak Yılmaz, birçok gol pozisyonundan yararlanamadı. Özellikle ev sahibi karşısında 2-1 öne geçen Siyah-Beyazlılar’da sayısız kontratak pozisyonu yakalayan Burak, bu fırsatları cömertçe harcadı. Maçın bitmesiyle birlikte rahat bir nefes alan teknik direktör Ertuğrul Sağlam, hemen futbolcusunun yanına giderek onu teselli etti. Kaçırdığı goller yüzünden bir hayli üzgün olduğu gözlemlenen genç oyuncu, “Golleri kaçırdığım için üzgünüm. Ama galip geldiğimiz için çok mutluyum” diye konuştu. |
ne takmaması ya taksın biraz kafaya. laubali laubali topa vuruyo adam top ona geliyo kaleciyle karşı karşıya sonucu biliyorum heycanlsnamıyorum bile.. |
Alıntı:
|
bir an önce ya kendini düzelt yad bizi fazla üzme hemen git |
ya dün kaçırdığı topları ondan başka herkes atabilrdi o sahada..top sırtına bile çarptı adamın...hani bir olur iki olur ama artık yetti..biraz çalışma zamanı geldi de geçiyo.. |
burak'ın düzeleceği filan yok..bence hemen gitmeli.. |
eger ki bir gol yeseydik ben o zamn gorurdum ne burak kalırdı ne ertugrul matiasi cıkarmak te ney yaaa iyice sacmaldadı |
Bence takmalı kafasına |
yorumsuz... |
2. ibrahim akın vakaası bu adam yaaa lan ilk seyrettiğimde vay be tipte stilde chr. ronaldoya benziyo demiştim harbiden vay anasını bizimkiler bulmuş bi tane dedim ama gerçekten takımda beni en çok üzen topçuların başında gelior. Bu çocuğu gerçekten sağlam bi psikolojik eğitim altına almak lazım daha genç bence yararlanılabiliriz, kafasını değiştirmesi şart kız gibi top oynuyo...... |
Türkiye`de Saat: 05:42 . |