![]() |
'Tello, Carlos'tan iyi' Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin, transferde kulübün menfaatlerine göre hareket edeceklerini söyledi. Engin, isme değil verime baktıklarını belirterek, Rodrigo Tello'nun, Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos'tan daha iyi olduğunu söyledi. Kendisine göre Tello'nun takımına daha fazla katkı yaptığını belirten Engin, "Bana göre Tello Beşiktaş'a, Roberto Carlos'un Fenerbahçe'ye sağladığı yarardan daha fazla yararlı olmuştur" dedi. Higuain ve Diatta'nın tutmadığını söyleyen Sinan Engin, "Kötü futbolcular değil ama olmadı" yorumunu yaptı, "İstediğimizi yaparsak Beşiktaş şampiyonluk yarışında olur" ifadesini kullandı. |
tello tabiki cok iyi zaten ondan parada kazanırız waybe bedawa aldıgımız adamdan para kazanacagız ne buuk basarı yonetim için |
a evet tello ya laf yok bu sene yılın futbolcusuna aday hatta olur bence besıktaslı oldugum ıcın demıyorum bunu ama bakın butun yıldızlar sportong den cıkma c.ronaldo -nani ve tello sportıng den cıkma bunların hepsı dıkkatımıde cektı hani |
bi tek porto maçında dayanamadım kendisine gerçekten sadece yürüdü |
şuan bu yönetimin aldıgı 3 oyuncudan biri(iyi olarak)=tello,delgadove bobo |
porto macını hatırlamak bıle ıstemıyourm ama delgado da ıstedıgı zaman oynutor ii oyuncu da işte |
vallahi sinan engine katılıyorum herşey ortada tello gerçekten iyi futbolcu |
populist yaklaşımlar bunlar sinancım, r.carlos çok farklı bir oyuncu, böyle söylemlere gerek yok, işimize bakalım biz... |
şimdiye kadar iyi götürdü bakaLım bundan sonra neLer oLacak....TeLLo' ya güveniyoruzz !... |
tabikide tello daha ii..carlos yaşlanmış artık nedense onu izlerken zewk almıorum...bikaç yıl daha yürü saha içinde sonrada bırakır die düşünüorum....oooooo telloo tello oooooo:D:D:D |
Türkiye`de Saat: 07:44 . |