![]() |
Dev zirve bu hafta Son kararlar verilecek Sezonun ilk yarısını geride bırakan Beşiktaş'ta, operasyon için kollar sıvandı. Daha önce, "Bazı futbolculardan beklediğimiz verimi alamadık" diyen teknik direktör Ertuğrul Sağlam, düzenlediği raporu Başkan Yıldırım Demirören'e sunacak ve takımdan ayrılacak isimlere karar verilecek. Antalya'da bulunan Demirören ile yurt dışındaki Sağlam hafta başında biraraya gelecek ve transfere yön verecek. İbrahim Akın bitti Sakatlığını bahane edip Manisa'ya gitmeyen İbrahim Akın ile yollar kesin olarak ayrılacak. Akın'ı Sivasspor ile Trabzonspor'un istediği belirtildi. Ayrıca sezon başında transfer edilen Federico Higuain ile Lamine Diatta'nın da gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Genç Mehmet Sedef'in de bir Anadolu kulübüne kiralık verilebileceği belirtildi. Mert Nobre ise büyük bir ihtimalle takımda kalacak. |
Bu isimler isabetli daha fazla kurcalamamk lazım |
sonucunda hayrlı olur inş. |
hadi bakalım hayırlısı. |
Higuain neden gidiyor anlamış değilim adam ne oynadıki |
gidenini yrine daha iyilerini almak lazım |
bu yönetim hayırlı bir iş yapmaz ama bekleyip görecez..! |
nobre kalacakmı...? |
inşaLLah doğru düzgün iş yaparLar !... |
ya bence higuaine haksızlık yapıolar...adama bi ilk 11 şansı verseler belki kendine güveni gelcek.....son 10 dk maça çıkmayla olmuoki...ama yine de hayırlısı olsun... |
higueni oynadığı maçlarda kapalıdan izledim..bence gayte ii bir oyuncu.ertuğrul hoca ona neden şans tanımıo bunuda anlamış değilim |
higuain ve akın kiralansın , satılmasın istiyorum. diğerleri gidebilir. |
Hayırlısı olsun demekten başka birşey yok. |
Türkiye`de Saat: 13:46 . |