![]() |
İ.Akın Ts Yolunda! İBRAHİM AKIN, TRABZON'A YAKIN Trabzonspor geçtiğimiz sezondan itibaren peşinden koştuğu ve Beşiktaş'ta bir türlü istediği forma şansını bulamayan İbrahim Akın'ın transferinde de önemli aşama kaydetti. Futbolcuyla, bordo - mavili yöneticiler arasında yaşanan görüşmelerde büyük ölçüde anlaşma sağlandığı, Beşiktaş kulübünün de Akın'ı Trabzonspor'a vermeye sıcak baktığı öğrenildi. Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören ile ilişkileri iyi olan Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak'ın, Akın'ın bonservis bedeli için indirim istediği ve olumlu cevap aldığı da iddia edildi. |
gitsin gitsin, bu kafayla ondan hicbirsey olmaz. ibrahime yattara yetmezmis gibi, birde ibrahime akinlari olsun...:elefant: |
defoooooooooooooooooooooooooool inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah nerde ogünler i.üzülmez ve aptal burakta gitsiiiiiiin.... |
Gitsinde biraz pişsin barigerçek bekleye beklye biz piştik =) inşallah hayırlısı olsun |
Kiralık versek yaw |
kiraLık gitseydi bence de ... |
ya kıralamak onemlı değil bence tamamen gıtsın |
yolun açık olsun ibooooo |
kiralansın yine olmzsa satlır |
ben bu futbolcunun üzerinde başka renkler görmek istemiyorum. onu başka formaları giyip zorla medya karşısında sırıtırken görmeye tahammülüm yok :( |
Alıntı:
|
Satsınlar iyi olur...1 milyon dolara falan kakalasak iyi olur aslında.Ne koparırsak kardır sonuçta.Hep bedavaya vermek olmaz!.. |
türkiyede onun gidebileceği en büyük kulüp ts olabilir zaten... |
kiralık gitsin bir iki adam daha verelim gökdenizle takas yapalım |
kaynak ney??? |
Yolu açık olsun. |
Defolsun gitsin . İ.akından adam olmaz. |
tek söyleyeceğim şey şuan türkiyede oynayan en yetenekli gençlerden biri ama miladını doldurdu artık kaçıncı şans! kendi değerlendiremedi gitmesi isabet olur.. |
Alıntı:
|
yok ya bu saatten sonra ondan hiçbirsey olmaz ts gıderse bıle onu bu kafayla oradan da paket yapıp gönderırler. hayırlısı olsun |
yolu acık olsun |
bi türlü kendini geliştiremedi.4 senedir bu takımda zerre kadar ilerleme yok.Bence de gitmesi mantıklı.bundan sonra zaten bize faydası olmaz. |
bence ibrahim akindan önce gitmesi gereken coook oyuncu var . nobre ali tandogan diatta higuen cisse rüstü önce bunlari gönderin ibrahim akina nobre kadar sans verilseydi bence kendini kanitlardi adami iki mac üst üste oynatmadilarki kendine gelsin nobre 2 sezonda toplam 5 gol atti onu yollamiyorlar , bence gitmemesi lazim |
bence kiralık gitmeli patlama yaparsa sonra üzülürüz ama :< |
defolsun gitsin ondan bir yol olmaaaz |
Gitmeli....! |
geri almamak şartıyla satılsınn... |
Kiralanması daha iyi olur |
ya bnce ibrahim giteceğine burak gitsin daha ii.ama her ne kdr sevilmese de gitmesi üzücü.. |
Alıntı:
Ayrıca sağ kanatta tandoğandan başka iyi oynayan varmı şu an takımda nereye gönderiyorsun tandoğanı . MANTIKSIZ KONUŞMAYIN LÜTFEN. Ayrıca öyle göndereyim demekle futbolcu gönderilmez cebinde paran varsa yerine yenisini alırsın ozaman gönderirsin futbolcuyu . şu an o para yok. susun oturun adamın asabını bozmayın. |
Akılsız Yönetim İ.akının bonservinde indirime gideceğine,yanına diatta,ricoyu da versin Yattarayı beşiktaşa getiritsin. yapacağı en büyük transfer bu olur öyle başkanlar arkadaş ayağına işimize yaramasada ölü eşek parasına elden çıkartmasın |
gitsin birazda trabzonda hamsi kostursun sikildik artik gelecek hafta iyi olur diye beklemekten ibrahimi |
bi ara cok iiydi ama noldu ne bitti anlayamadım.. kiralık gitseydi aslında..belki aklı basına gelirdi geri alırdık.. off biz de ne desek bilemioruz ki artık! mal etti futbolcular..! |
İbrahim akın a karşılık gökdeniz i istesin yönetim. |
güleee güleeee.... |
Alıntı:
|
ts de kral olur |
Türkiye`de Saat: 05:46 . |