![]() |
Holosko Beşiktaşta!!! Arkadaşlar bugün beşiktaş tv de gündem programını izliyordum.Konuk faik gürsesti.Ve de beşiktaşımızın holoskoyla 2-3 ocak tarihlernde resmi sözleşme imzalayacaığını açıkladı.%99.9 Dedi.Çok sağlam kaynaklarım war bunun gerçekleeşmemesi için çok büyük bi aksilk gerek dedi.Çok çok büyük bi aksilk olmazsa holsku beşiktaştadır dedi.Faik gürsesnde arkası sağlamdır yanlış haber wermez bence.Ayrıcada birde stoper mujdesi werdi.Büyük ihtimal senderos veya cacapa olucak dedi.Ama bütün avrupanın tanıdığı bi isim dedi.Bence faik gürses bu konularda yanılmaz.Beşiktaş içindeki kaynakları çok sağlam... |
higuan ve nobre'ye göre birz daha iyi ve kuvvetli ama yine bi kısırdöngü var çünkü aynı stilde futbolcu.bize pivot santrfor lazım.sağır sultan duydu yönetim hala antin kuntin işlerin peşinde.taraftarın gözünü boyama çabası içindeler. |
harbiden osuruk transfer. bize amokachi tipinde bi adam lazim. yada en kötüsü necatiye bile raziyim... |
Sadece ve sadece diyorum inşallah 5-6-7 milyon euro vermemiştir... |
a Alıntı:
|
6. Haftadan sonra baya bi begenmistim adami, simdi bos bos kosuyor. Insallah almazlar so Makukulayi alsinlar.. |
bu yönetimin parası çok beşiktaşı biraz daha borç batağına saplamak için 5 de verirler 10 da verirler bırak git deyince de verdiği parasını isterler !!! |
ya adam cok iyi ne kötü tranferi hayırlı olsun cok sevindim |
o kadar para vermemişlerdir umarım... |
bobonun suyumu çıkmış..ya bize golcü lazım değildiki |
Alıntı:
|
Arkadaşım Bobo pivot forvet gibi onunyanında top alan top veren teknik bir forvet tipi özelliğine sahip biri olması lazım..Holosko da hızlı pratik seri teknik az çok var iyi bir transfer ama para yönü sıkıntı o 5-6-7 milyon euro ya zaragozadan aimarı getirirsin orta sah forvet aran daha da kuvvetlendirir..Yani çok oyuncu var bu paraya avrupada iş yapacak.. |
arkadaşlar zannettiğiniz kadar yüksek meblağalar yok.Ama yine bir miktar para werilmiş tabi yüksek bi fiyat ewrilmiş.Ama 6 milyon€ flan deil.3 MLYN GİBİ BİŞEY DİYE BİLİYORUM... |
Daha bugün Giray Bulak Holoskonun İngiltere Premıer Liginden bir takıma transfer olacağını bonservisi içinde 7.5 milyon euro önerdiklerini Beşiktaş ın teklifinin düşük olduğunu söyledi.Acaba fiyatımı kızıştırıyorlar anlayabilmiş değilim.Senderos ismi geçiyor.Arsenal böylesine genç ve kaliteli defans oyuncusunu bırakmaz.Çaçapa konusunda ise transferi muhtemel olan 3-4 adaydan biri. |
Alıntı:
|
Hayırlısı olsun ne diyeLim inşllh güzel performans sergiler bjk de... ( c€yhun ) |
4 milyonsa ii. |
ya holoskoyu almayalım yaaaa çok para ence o parayı başka bır transferde değerlendırelım belkı çoğu arkada bana kızacak ama ben holoskoyu o kadarda beğenmedımmm |
6-7 milyon euro olması imkansız Beşiktaş o paraya avrupanın en iyi forvetlerinden birini alır. en fazla 3.5 milyon euro 1-2 futbolcudur. holosko iyi bir futbolcu ama haber ne kadar doğru ben bir kaç defa yanıldığını gördüm faik gürsesin. |
http://www.ajansspor.com/resim/holosko.jpg Kartal'a red, Charlton'a yeşil ışık! Vestel Manisaspor'un Slovak futbolcusu Filip Holosko'nun talipleri arasındaki rekabette son nokta! Yıldız futbolcunun transferi için İngiltere temsilcisi Charlton Athletic ile görüşmelerin sürdüğü ve Beşiktaş'tan daha iyi bir teklif yaptığı bildirildi. Kulüp Profesyonel Futbol Şubesi Sorumlusu Semih Vardarer, Beşiktaş'ın Holosko'ya karşılık 2 milyon Avro ve 2 oyuncu teklifini geri çevirdiklerini belirtti. Semih Vardarer, şu bilgileri verdi: ''Beşiktaş'ın teklifi bizim için cazip değil. İngiltere'nin Charlton Athletic takımının bize sunduğu teklif daha cazip. Onların önerisi ile bizim istediklerimiz arasında az bir fark kaldı. Konuyu bir kez daha oturup değerlendireceğiz. Ama kesinlikle söyleyebilirim ki Holosko, Türkiye'de oynayacaksa Vestel Manisaspor'da kalacak.'' Öte yandan, Beşiktaş maçındaki davranışı nedeniyle Holosko'nun cezalandırılacağını belirten Vardarer, ''Beşiktaş maçındaki disiplinsiz hareketleri nedeniyle bu oyuncumuza ceza verilecek. İkinci yarı hazırlıkları da çarşamba günü başlayacak'' dedi. Kaynat: AJANSSPOR |
bobonun sAkatlandığını düşün o zaman nolcak peki hem bobo sakatlanmıcak olsA bile yanına forvet şarttttttttt biz şampiyonluğa oynuyoruz... |
bu adam iddaa ediyorum 3 milyon eurodan fazla etmez necati,sergenve hatta şu haliyle ilhan mansız,gelse daha yararlı olur |
hayırlısı |
Taninmis olmasi muhim degil sadece ve sadece katki yapsin ayni Tello gibi mesela |
Alıntı:
İÇİMİ OKUMUŞSUN KARDEŞ.. AYNI ŞEYİ DİCEKTİM ARKADAŞA AYNEN KATILIYORUM SÖYLEYECEK BAŞKA SÖZÜM YOK... |
Alıntı:
|
Ucuza akacaklarsa iyi de bi ton para vereceklerse gerçekten yazık derim.! |
imzayı gormeden inanmam benn..Sanki biraz esprisini yitirdi bu holosko işi yaa...Canı sıkılan holoskodan bahsedior... |
Beyler para bakımından haklısınız gerçekten çok ama holoskonun futbolculuğu ile ilgili yorum yaparken biraz daha dikkat etmek gerekir bence dalga geçiyor olmalısınız eğer boş adam diyorsanız. Adama gelen tekliflere bakınca bunu görürsünüz ki onu da geç adam harbi oynuyor herkes pivot santrofor filan diyorda belki takım o sistemde oynamayacak manchesterin pivot forveti mi var her takım böle oynayacak diye bi kural mı var bence holosko ekonomik açıdan uçuk bi fiyata alınmazsa çok iyi bir transfer 2 sene ye kalmaz ok daha fazlasına satabiliriz... |
yalannnn habermiş c.atlatic 8m onermiş oraya gidecek |
çok yanlış transfer inşaallah alınmaz |
hayırlı ise gelsin |
yarın bigün ertugrul hoca oyundan almak istediginde yedek klubesini tekmelemese baaaaaari.. allahın tripcanı..! |
yok be Holosko Bobo ikisi de aynı tip bize biraz daha oyunu orda tutabilecek uzun boylu yırtıcı bi santrafor lazım bence.. |
Bize 4-3-3 ün sağ yada sol açığında oynayacak forvet lazım.Bu adam Vassel,Baky Kone yada Feindouno olabilir.Holoskoda o tarz oynayabilir.Fiyatı diğerlerinden çok yüksek ama kalitesi daha az. |
ne holoskosu yaa .. diger kulupler carlosları , linconleri , nondaları vs.vs. getiriyor bizimkiler hala holosko ile falan ugraşıyor bırakın bu işleri gidin yaaa... |
aslinda bize carew lazim!!boyle kucuk futbolcularnan kucuk hedef koyursun!!! |
osuruktan teyyare selam söyle o yare |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 22:52 . |