![]() |
Holosko'dan red Holosko'dan red Beşiktaş'ın ısrarla renklerine katmak istediği Filip Holosko'nun transferinde son durum. Vestel Manisaspor'un Slovak futbolcusu Filip Holosko'nun talipleri arasındaki rekabette son nokta! Yıldız futbolcunun transferi için İngiltere temsilcisi Charlton Athletic ile görüşmelerin sürdüğü ve Beşiktaş'tan daha iyi bir teklif yaptığı bildirildi. kartalhaber.com |
buyrun burdan yakınnn |
eh başka bi haberde de holoskonun BEŞİKTAŞta olduğu söleniyor...ne olcak şimdi?????? |
fanatik te holoskonun işinin %50 oranında bittiği yazıyor ve fanatik yalan haber yazmaz arkadaşlar |
Holosko ile yapılan haberlere bundan böyle transfer bitimine kadar inanmayacağım..! Bu ne ya önüne gelen atıp sıkalıyor :D |
inşaallah almayız ben yaralı olacağını düşünmüyorum |
ayrıca bjk tv de faik gürses beşiktaş holosko ile anlaştı.defans içinde melberg ve senderos isimlerini verdi |
çılgın olacak valla bobo holosko önde delgado hemen arkalarında kanatlarda serdar ile caner gerisi de full defansif cidden iyi bir kadro oolur bir de sağlam bi defans offfff offfff şampiyon olalım bu sene |
gıtsın yaaaa ben beğenmedım zaten hem okadar para verılırmı yaaaaaaa |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 15:51 . |