![]() |
Holosko için müthiş teklif Siyah-beyazlı yönetim, sezon başından bu yana peşinde olduğu Holosko için Vestel Manisa'ya tarihi bir teklifte bulundu. Beşiktaş'tan 5 milyon euro + 3 futbolcu isteyen Manisa'ya, 3 milyon euro + 2 futbolcu önerisi yapıldı. Beşiktaşlılar, "Bu son teklifimiz, daha fazlası olamaz" dediler. |
iiyi teklif umarım verirler |
Bence almamalılar..! |
yetti artik beeeeeeeeeee ......... |
Yapmaz okadar,bizim istediğimiz adma değil.Ya onunla uğraşacaklarına getir C.Cole'ü (Verirlerse)işi bitir.Bu kadar basit.Yazık değil mi o kadar paraya 1 milyon avroya vereceklerse al ozaman.Bobo'ya alternatif olur |
ya sen c.cole ile anlaş alma holosko için uğraş dur hemde elde bobo varken |
bence çok para |
bu yönetim adam olmayacak, ulan bu futbolcularla şampiyonlar liginde nasıl başarı sağlayacaksın adam gibi birilerini alında avrupayı düşünün, biraz büyük düşünün artık hedefleriniz küçük, seçtiğiniz futbolcular gibi... |
Bence değmez ama tutabilrde.Çünkü türk futbolunu iyi bilen bi futbolcu uyum süreci Falanda beklemeyizBence 2. devre için çk ideal bi futbolcu.Özellikle türkiye için... |
Nerede avrupa tecrübesi olmayan futbolcu varsa buluyoz alıyoz milyonlarca euroya.Sonra da 8 oluyo işte.Ben yıldız golcü istiyorum.Ama Cole de olabilr.Güçlü ve uzun boylu hava hakimiyeti olan bi zenci golcüye ihtiyacımız var. |
Türkiye`de Saat: 02:37 . |