![]() |
sizce forvete ihtiyacımız varmı? bence forvetten çok orta sahaya ihtiyacımız var. özellikle aurelio gibi iki yönlü bir orta sahaya. eğer bu taktik yani 4-5-1 taktiği, gol için yeterli değilse fenerbahçe nasıl bizden çok gol atabiliyor. hemde sadece semih'i forvet oynatarak. semih bobodan çok mu iyi yani. onlar pozisyon yakalıyor biz yakalayamıyoruz. kanat adamlarımız onlarınkinden aşağı değil. biraz alex delgado veya rico ya fark atıyor. ama asıl önemli konu çift önlibero. aurelio ve deniz ikilisi bizim cisseye göre çok ağır basıyor. iddia ediyorum koy boboyu fener forvetine çok daha fazla gol atar. hattaa nobre bile atar. cisse biraz fazla defansif. hücuma hiç katılamıyor.pas yüzdesi düşük. topla çıkıp adam da eksiltemiyor. bizde aurelio yada eski appiah gibi biri olsa forvete hiç ihtiyacımız yok. tek forvette gayet yeterli olur. forvet alarak bir sonuca varamayacağımızı düşünüyorum. |
fazlasıyla ihtiyacımız var bobonun yanına çok iyi bir forver süper olur |
pas alamayınca forvet ne yapacak ki. pozisyon yaratamıyoruz, gol pozisyonuna giremiyoruz. orta gelmiyor. porto maçında 30. dakikada portonun 17 ortası vardı bizim sıfır. 2 forvet vardı da ne oldu. tüm maçları kontrol edin organize atakla attığımız gol çok az. hep ya uzaktan şutlar yada dönen toplar ve karamboller. kaç gol attık ve kaç gol pozisyonuna girdik. biz her maç 10 gol pozisyonuna girip hiç gol atamasak forvet sorunumuz vardır. ama bizde organize olamama sorunu var. |
Hemde çok var ,ileride top tutacak,sırtı kaleye dönük oynayabilen,biraz da uzun boylu birine ihtiyacımız var.Orta saha pas atacak adam bulamıyor ki top atsın,daha sonrada ileriye çıksın .Sonrada her top duvara çarpmış gibi geri geliyor |
evet var |
bence forvete deil pozisyon yartacak adama ihtiyacımız var..pozisyon olmadıktan sonra forvet napacakki?? |
forvete ihtiyacımız var ama sadece bu kadar değil kanat oyuncularına da ihtiyacımız var doğru düzgün orta yapabilen.! |
stoper ve forvet artık bağırıyor. önlibero ve solbek idare eder bu senelik. |
bu sene başında beşiktaş kanatları ilk kez bu kadar çok çalışıyor,ilk kez bu kadar orta geliyor dedik,sözde nobre çok iş yapacaktı,ama nedense ortalara kafaya çıkarak attığımız golleri izleyemedik,bence de kaliteli bir forvete ihtiyacımız var,adam geçebilen,hızlı,top tutabilen ve kaleye sırtı dönük oynayabilen,ben orta sahadan gelen pasların da direk savunma oyuncularından duvar gibi geri döndüğünü düşünüyorum,forvetlerimiz top tutamıyor ki |
Alıntı:
|
forvet ve stoper sart.. amma allah askina ne bu Kone Mone yaa.. ne gerek var öyle adama |
Alıntı:
|
evet ... |
forvetten önce kaleciye ihtiyacmız var.. saygılar.. |
bahsettğiniz iyi ortalar sadece 3 maç sürdü. forvette top atacak adam yok da nedemek. beşiktaş orta yapmıyor. orta yapamıyor. yani kanat akını yapamıyor. barcelonada bahsettiğiniz tarzda bir forvet olmadan oynuyor. nasıl gol atıyorlar pekii. fener nasıl gol atıyor. bahsettiğiniz golcü onlardada yok. |
Kesinlikle var...Pivot bir santrafora çok ihtiyacımız var.Alındığında eminim bobonun performansıda iki kat daha artacaktır... |
bence öncelikle ii bir stoper ve orta sahada cisse ile uyum saglaya bilecek bir ofansif bir oyuncu ii olur boylece daha ii hücüm edebiliriz o zaman nobre de dahil leblebi gibi gol atariz |
orta sahaya adam alıcaksak ya cisse nin yerine oyunu 2 yönlü oynayan biri ya delgadonun yerine riqelme gibi biri olucak. cissenin devre arası gitmesi çok zor.riqelme gibi birinede paramız yetmez.ortasahaya takviye sezon sonu cisse yerine barusso gibi adam almaktangeçer |
Alıntı:
|
Şu anda türkiye ligi için savaşıyoruz ve de bu ligde şampiyon olabilmek için iyi oyundan çok gol atmak gerekir bu yzden gol becerisi yksk adamalr lazım.Orta saha anca bidahaki seneye düşünüleblr çnkü avrupa için gerekio.Tr ligini ööle bööle iyi bi forvetle şamp. olarak tamamlarız... |
evet var uzun bolu pers yapan ve kuvvetli bi forvete ihtiyac var |
evet var |
forvet isteyenlerin hepsi aynı fikirde boşa yazmaya gerek yok. hava hakimiyeti olan bitirici güçlü bir pivot |
Hem de en çok forvete ihtiyacımız var.Kalenin önüne geldiğimizde sonucu değiştirebilen bi bobo var sonra arasıra delgado.Aurelio tarzı futbolcu alınca nolacak.o mu gol atacak.Girdiğimiz pozisyonları atamıoz daha golcüye ihtiyacımız yok olur mu..Bu ligte en çok bizim golcüye ihtiyacımız var bi de defansa |
bu kadar kişinin gördüğünü yönetim ve teknik kadro da görüyordur heralde |
Alıntı:
|
COK IYI PRES YAPAN UZUN BUYLU HIRSLI TUTTUGUNU %80 GOLLE CEVIREN BIR FORVET LAZIMMM BESIKTASIMIZA |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
olmamı hemde faslazıyla |
bana gore bir forvet birde orta sahada ileri geri cabuk donen bir adama ihtiyac var. |
Türkiye`de Saat: 11:34 . |