![]() |
puffffff bi kalkamadık ayaga be :D kalsak bi zatiii |
duyanda eto yu falan alacaklarmis saniyor....Ariza Makakula'ydı alsalar ne olur almasalar ne olur higuen icinde gelecek vaad eden süper bir golcü falan diyorlardi 6 ay sonra yolluyorlar...alacaksan adam gibi adam al |
Aynı laflar sezon başındada söylenmişti yanılmıyorsam.Sonucu gördük!..Artık tokum böyle laflara.İmzayı görelim bir an evvel... |
arkadaşlar atv haberlerinde de büyük oranda makukula ile anlaşıldığı söylenildi hayırlısı olsun |
Hayirlisi oLsun umarim makakula hemen uyum sagLarda bizleri costurur |
Saolsunlar transfer sezonu bızı hiç oturtmuyolara ondan sonra hıguen ı alıyolar hıç oturamıyoruz |
ayağa kaldıracak olan adamın adı bile ARIZA herifin adı gerçek adı "Ariza Makukula " baştan balık ben kokuyorum diyor, bizimkilerde 3 sınıf adamı golcu diye alıyorlar. |
Alıntı:
adamın doğru dururst golu yok youtube da 2 3 tane vıdeo su var çok ağır adam son vuruşta yok nıye ne için alınıyo bı anlam veremedm.buda dıatta hıguen gbı olucak galıba. |
Yönetim her zaman aynı şeyi söylüyor ama her zaman hüzün oluyor beşiktaş en güzel dönemini Pascal'la yaşamıştır.Yırtıcı kişiliği akılamaz hareketleri ile tribunleri ayaga kaldıran pascaldır onun gibi beşiktaşa gelir mi bilmem haa birde tabiki AMOCKAHİ unutulmaz |
Makakula bittik ya biz bittik aliton 2 agır bir adam ne gerek var ya daha yırtıcıbir forvet gerek bize bobonun yanına uyum sağlayamaz ikisi yine transferde hüzün yaşıcaz bu sene yazık giden paralara |
Türkiye`de Saat: 02:07 . |